Obi-Wan Kenobi: Infók Kumail Nanjiani karakteréről

Kumail_Nanjiani_.png

Már csak pár nap választ el minket Obi-Wan Kenobi és Darth Vader nagy visszatérésétől. Eddig több színész mesélt a beharangozott gárdából, viszont vannak, akik némák maradtak, és karakterük kilétét homály fedi. Kumail Nanjiani (Rögtönzött szerelem, Szilícium-völgy) pakisztáni-amerikai stand-up komikus, színész is köztük van, karakteréről azonban eddig szinte semmit sem lehetett tudni, a trailerekben csupán szemvillanásnyi ideig látszódott. Nanjiani az Entertainment Weekly podcast műsorában picit megeredt a nyelve, és körülírta, milyen karakterként láthatjuk őt az Obi-Wan Kenobiban. 

Az ő neve Haja, egy pasas, aki a Daiyu bolygó utcáin dolgozik. Ez a fickó keményen ügyel arra, hogy kimaradjon a nagyobb konfliktusokból, csak a túlélés számít neki. Egyfajta szélhámos, aki embereket ver át és kiforgatja őket a pénzükből, ez a fontos a számára. Majd belefut Obi-Wanba és belekeveredik a nagyobb konfliktusba, amit próbált elkerülni. Így választási kényszerbe kerül. 

Arról nem szólt a fáma, hogy mennyi játékideje lesz a színésznek és a sorozat mely szakaszán fog feltűnni, de mivel a nyilatkozatából az következik, hogy potenciálisan valamilyen jellemfejlődésen fog átesni, ezért várhatóan nem fog keveset szerepelni. És mivel egy komikus fogja eljátszani őt, humorfaktorra is lehet számítani nagyobb eséllyel.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/obi-wan-kenobi-infok-kumail-nanjiani-karaktererol.html