Utóhatás: Életadósság

aftermath-life-debt-cover2.jpg

Az angolul Life Debt címre keresztelt Utóhatás trilógia második kötete nyáron, egészen pontosan július 19-én kerül forgalomba angol nyelven. A trilógia egyébként a VI. és a VII. részt hívatott összekötni. Egyelőre annyit lehet az újonnan debütáló könyvről tudni hogy az első részből megismert karakterek mellett bizony Han és Chewie is felbukkan. Nem feltétlen a fő szálon futó cselekmények sorában, hanem lehetséges, hogy a regényt félbe szakító kisebb történetek által kerülnek majd említésre. Az, hogy pontosan milyen szerep jut nekik nem tudni, de valószínűleg ez majd csak a könyvből derül ki. Nem kizárt, hogy a címből adódóan erősen kötődni fog a cselekmény a kedvenc vukinkhoz, vagy netán a Kashyyykhoz is.


Érdekesség még, hogy az első részből megismert Norra Wexley fia, Temmin "Snap" Wexley Az ébredő Erőben az Ellenállás egyik pilótája. 


1 7527625d


A továbbiakban a regény rövid ismertetője olvasható:


"A galaxis változik, és vele együtt a béke feltételei is. A változástól néhányan új lehetőségeket és egy új élet kezdetét várják. Han Solonak ez azt jelenti, hogy végre törleszthet Chewbacca felé. Fel kell szabadítani a vukik otthonát, a Kashyyykot.


Mindeközben, Norra Wexley és a lázadó csapata Rae Sloane admirálist és a megmaradt birodalmi vezetőket üldözik szerte a galaxisban. Sloane egyre inkább növeli titokzatos flottájának a haderejét és kétségbeesetten kutatja a megoldást, hogy megmentse a bukott birodalmat a feledéstől. Míg a szétszakadt birodalmi erők az utolsó megmaradt területeikért harcolnak, Leia hercegnő és az Új Köztársaság egyre nagyobb hatalmat képvisel.

 

Sloane admirális utáni vadászat hamar véget ér, miután Han Solo és Chewbacca eltűnik. Norra és csapata feladja addigi küldetésüket, hogy Leia parancsára felkutassák elveszett lázadó társukat..."

A Szerzőről

Béreslegény

Béreslegény

"Apathy is death" - The Sith Lords
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/utohatas-eletadossag.html