Legendák és kánon: Boba Fett menekülései a sarlakkból

boba_sarlacc_series.png

Korának leghíresebb fejvadásza, Boba Fett tavaly év végén tért vissza a képernyőkre Temuera Morrison megformálásában a saját sorozatában, amiben nyomon követhetjük élettörténetének folytatását, karakterfejlődését. A The Book of Boba Fett igyekszik választ adni bizonyos kérdésekre, például mivel töltötte A Jedi visszatér és a The Mandalorian közti 5 évet, amíg vissza nem szerezte a páncélt; miért jött az a gondolata, hogy átveszi Bib Fortuna helyét és válik bűnvezérré; hogyan alakult az alvilág helyzete a Tatuinon; vagy éppen Fett hogyan mászott ki a sarlakk gyomrából.

 

Han Solo szerencsés mozdulata Boba Fett karrierjének egyik mélypontját jelentette, és a rajongók közt népszerű karakter nem végezhette így. Az áldozatait ezer évig emésztő szörny nem jelentette számára a végállomást, Boba Fett leleményes és túlélő természete lehetővé tette, hogy élő gyomorrontásként funkcionálva kiszabaduljon a fenevadból, ami a Star Wars 45 éves történelmében kapott pár különböző feldolgozást. Jelen cikkünkben összeszedtük, hogyan történt meg nála ez az áttörés a legendákban és a kánonban.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkeiA hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/legendak-es-kanon-boba-fett-menekulesei-a-sarlakkbol.html