Így fest testközelből a Star Wars-hotel

star_wars_galactic_starcruiser_disney_parks_1222186.jpg

Jövő év március elsejétől várja vendégeit a Galactic Starcruiser névre keresztelt Star Wars-hotel Floridában, amihez a foglalás október végén várt elérhetővé. A normál jegyek ugyanakkor áprilisra szólhatnak leghamarabb, mert az exkluzív vendégek számára (sajtósok, Vacation Club-tagok, stb.) részére egy hónapos előzetes keretet biztosítottak az illetékesek.

 

2-4 főre lehet foglalni, egy éjszaka 749 és 1.209 dollár között mozog egy ember számára a szolgáltatási kerettől és a fők számától függően, ami átváltva majdnem 250 és 400 ezer forint, ezekről és a kínálatról, az előzetes promo anyagokról korábban írtunk itt, valamint a Galaxy's Edge élményparkhoz hasonlóan az írott kánonban is bemutatkozik maga a hajó, egy képregény minisorozatot szentelnek neki. Most pedig a Disney Parks élményért és termékért felelős vezetője, Josh D'Amaro által másfél perc erejéig bekukkanthatunk a hotelbe egy videón keresztül, aki kipróbálta fénykard-tréninget, valamint a cirkáló pilótafülkéjébe is bejutott, ahol az irányítópult segítségével kellett megvédenie a hajót a TIE-vadászok támadásától.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkeiA hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/igy-fest-testkozelbol-a-star-wars-hotel.html