Ekkortájt startol jövőre az Andor

star_wars_cassian_andor_disney_tony_gilroy_02_c4nr.jpg

Idén év végén, december 29-én a nagy visszatérő Boba Fett és Fennec Shand főszereplésével még útjára indul egy nagyobb mozgóképes projekt, a The Book of Boba Fett, de a 2022-es esztendőben még jobban dúskálkodhatunk majd sorozatokban a messzi-messzi galaxisból. Jön az Obi-Wan Kenobi, az Andor, a The Bad Batch második évada és reményeink szerint a The Mandalorian 3. felvonása, aminek háza táján már javában folynak a munkálatok.

 

Ewan McGregorék és Diego Lunáék már hátra dőlhetnek, a forgatások befejeződtek, ám hogy pontosan mikor láthatjuk őket a képernyőn, még nem tudni, de egyikük esetében egy hozzávetőleges információ került napvilágra. Clayton Sandell újságíró a Twitteren közölte, hogy a Disney pénzügyi igazgatója, Christine McCarthy szerint az Andor 2022 negyedik pénzügyi negyedévében lesz bemutatva, ami azt jelenti, hogy valamikor július és szeptember között. Ez némi segítséget jelent belőni a többi szériát. Bár mindez spekuláció, de mivel a The Mandalorian 3. évada még csak mostanában kezdett el forogni, leghamarabb következő év vége felé várható. A The Book of Boba Fett várhatóan eltart február végéig, így az Obi-Wan Kenobi tavasz környékén lesz esedékes. Bármi is lesz a menetrend, 2022 igencsak nagy dömping lesz a Star Wars franchise szempontjából.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/ekkortajt-startol-jovore-az-andor.html