Befejeződött a Kenobi-sorozat forgatása

kenobi_mcgregor.png

Egy héttel korbábban a The Mandalorian második etapja a tavalyi eredményei után ismét tarolt az Emmy-gálán, eddig 7 elismerést víve haza. Az előzmény-filmek Obi-Wan Kenobiját alakító Ewan McGregor élete első Emmy-díját zsebelhette be 4 jelölés után tegnap a díjátadó folytatásában, aki a Helston című Netflix sorozatban nyújtott alakításáért vehette át a jutalmát a limitált sorozat legjobb főszereplője kategóriában, megelőzve a korábban Dryden Vost alakító Paul Bettany-t (WandaVision), Hugh Grantet (Tudhattad volna), Leslie Odom Jr.-t és Az ébredő Erőben is közreműködő Lin-Manuel Mirandát (Hamilton).

 

Az 50 éves skót színész mondott pár szót a szintén aktuális Obi-Wan Kenobi sorozat állásáról. Már a rövidebb frizurája alapján is lehetett sejteni, de most szóban is megerősítette, hogy véget értek a forgatási munkálatok. A díj átvételekor dicsérte a stábtagokat, illetve magát a produkciót is, állítása szerint nem fogunk csalódni. A The Volume technológiáról is mondott pár szót, mint pár hónapja korábban, miszerint egészen más és jó élmény volt ezzel a módszerrel forgatni, mint az előzmény trilógia zöld hátteres megoldásai esetében.

 

Pontos bemutatási dátumot még nem közöltek az illetékesek, de új címek mellett akár egy ízelítő előzetest is láthatunk majd belőle november 12-én, amikor a Disney+ streaming szolgáltató 2 éves fennállását megünnepelendő bejelentéseket kapunk a Star Wars és Marvel frontján.


A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/befejezodott-a-kenobi-sorozat-forgatasa.html