Potom 100 ezerért árulják ezt az élethű Luke-figurát

luke_skywalker_figura.jpg

A The Mandalorian második évadzárója egy váratlan és impozáns cameóval kecsegtetett Luke Skywalker és R2-D2 személyében. A jövő évben folytatódik a történet a harmadik évaddal, és a The Mandalorian Luke Skywalkerét és tartozékait jövőre ti is hazavihetitek, ugyanis a Hot Toys előállt egy 1/6-os méretű, 28 centiméteres élethű figurával. A fiatal Jedi csuklyás és anélküli módosítható kinézetét is be lehet majd állítani, csak úgy mint a szemgolyói is mozgathatók lesznek. A kezei kicserélhetőek alternatív formájú kezekre, amihez hozzájárul természetesen az övre akasztható fegyvere, a suhintás pillanatát érzékeltető kard, illetve a LED-kivilágítású fénykard. A deluxe szetthez egy LED-kivilágítású Dark Trooper felsőtest is hozzájárul, egy háttér, egy talapzat, valamint Gideon moff hajójának hologramja. És persze nem maradhat ki Luke új tanítványa, a 6 centiméteres Grogu sem.

 

A figuraszett alapára 330 dollár, ami hazai valutára átszámítva csaknem 100.000 forintra rúg, nem számolva bele a többletköltségeket. Az előrendeléssel 2022 októbere és decembere között ígérik a szállítást.

Luke Skywalker Deluxe Version Star Wars Gallery 61084b530f2cc

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkeiA hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/potom-sazezerert-aruljak-ezt-az-elethu-luke-figurat.html