Hogy áll és mit ígér Waititi Star Wars-filmje?

waititi_.png

Tavaly tavasz óta tudjuk, hogy a Jojo nyuszival Oscar-díjat szerző új-zélandi direktor, Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Vademberek hajszája, Thor: Ragnarök), a The Mandalorian egyik epizódjának leforgatása után egy saját Star Wars-filmet írhat és rendezhet. A projektről mindeddig nem igazán beszélt az alkotó, annyit lehetett tudni, hogy már elkezdtek dolgozni rajta.

A filmes most egy friss interjúban felfedte, hogy még a forgatókönyvírás kezdeti szakaszában járnak (ami nem is meglepő, hiszen eddig éppen a legújabb Thor-filmmel volt elfoglalva). "A történet viszont már megvan" – tette hozzá. "Nagyon izgatott vagyok, mert nagyon rám jellemző."

Bár Waititi a jellegzetes humoráról ismert, ahogy ő fogalmazott, "hajlamos vagyok a 'komolyság sikátorába' is bemenni a filmjeimben". Valami ilyesmi várható a Star Wars-projektjétől is. "Szeretem megvezetni a nézőket, hogy azt gondolják, 'áh, erről van szó', hogy aztán később eljussanak oda, hogy 'A fenébe is, érzéseket váltottál ki belőlem'".

Aki látta tőle a Jojo nyuszit, az nagyjából tudhatja is, mire gondolt: az a film is egész könnyednek tűnik eleinte, aztán hirtelen vált át egész komoly hangvételre.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/hogy-all-es-mit-%C3%ADger-waititi-star-wars-filmje.html