Friss videón az élethű fénykard és a Star Wars-hotel

disney_lightsaber.jpg

Ez év elején a Disney bejelentette, hogy jövőre előáll az eddigi legélethűbb fénykarddal, ami valaha készült, ezt az új Star Wars-hotelben, a Galactic Starcruiser csillaghajón lehet majd látni. A realisztikusságát a markolatból kiszökkenő fénypenge fogja hatványozni. A Walt Disney Imagineering friss videójában nem csak a fénykardról, hanem egyéb ipari és gépi csodáról megpillanthatunk kisebb részleteket.

 

Mint korábban kiderült, a Galactic Starcruiser élményeinek átéléséhez eléggé mélyen a zsebbe kell nyúlni, egy négyfős család két éjszakára 6.000 amerikai dollár, ami nagyjából 1.800.000 forintra rúg, ebben az árban benne van a szállás, és a napközbeni interaktív programok, szerepjátékok, étkeztetés, Star Wars-témájú ételekkel és italokkal az alkoholt kivéve, valamint ingyenes belépés a Star Wars: Galaxy’s Edge élményparkba egy "komp" segítségével. Illetve a fénykard-tréning is a lehetőségek közé tartozik, amin 7 éves kortól lehet részt venni. Összesen 100 szoba van kialakítva a hotelben, aminek ablakaiból a világűr látszik, a legnagyobb egy 8 férőhelyes, a Grand Captain Suite, azaz a főkapitányi körlet.

Star Wars Galactic Starcruiser 2

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/friss-video-a-realisztikus-fenykardrol-es-a-star-wars-hotelrol.html