Rajongói sorozat készül a KOTOR-ból

kotor_revan_unreal_enngine_5.png

2003-ban jelent meg és idén vált nagykorúvá a Star Wars: Knights of the Old Republic című játék, amely sokak kedvencei közé tartozik, ráadásul a filmek előtt több ezer esztendővel játszódó történetből állítólag egy remake is készül.

 

Egy lelkes csapat, az Unreal Cinema a fejébe vette, hogy adaptálja a klasszikus játékot egy minisorozat formájában, amit az Unreal Engine 5 platformján valósítanak meg. A munkához hivatalos úton engedélyt kértek a jogtulaj Lucasfilmtől, amit meg is kaptak azzal a feltétellel, hogy nem rakhatnak be a játékból kivágott jeleneteket, nem gyűjthetnek célzottan a projektre támogatást, és nem szerezhetnek belőle nyereséget sem (ugyanakkor a YouTube-csatornának van Patreonja). Több animációs kisfilm szerint nemsokára láthatunk majd ütős űrcsatákat, siklóversenyt a Tatuinon, illetve a karakterdizájnok megalkotását is bemutatták, köztük Bastilla Shanét, Darth Revanét és HK-47-ét is. Az előzetes videók alapján ígéretes és várós projektnek tűnik ez a kezdeményezés.
A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/rajongoi-sorozat-keszul-a-kotor-bol.html