Hamillnek van egy kis gondja pár Star Wars-termékkel

luke_hand.png

Már megint Mark Hamill! Lassan minden hétre jut valami vicces, vagy érdekes poszt Luke Skywalker megformálójától a közösségi médiában. Legutóbb a kék és a zöld tej csatáját döntötte el, előtte pedig egy régészeti felfedezéshez szólt hozzá egy frappánsat. Ezúttal pedig ismét Star Wars-beli karakteréhez kapcsolódóan osztott meg egy bejegyzést a Twitteren.

 

A Birodalom visszavág ikonikus részében, mikor Vader és Luke párbajt vív egymással Felhővárosban, az összecsapás végén Vader levágja Luke kezét. Erről a fájdalmas pillanatról több merchandise termék is született a 40 év alatt, és ez adta meg az alapot Hamill újabb posztjára. "Termékek, amik egy súlyos testi sértésre emlékeztetnek... ezeknek az embereknek meg mi bajuk?!!" Majd egy hashtaggel arra buzdította követőit a humor talaján mozogva, hogy ne vásároljanak ezekből a termékekből.

 

A jelenetről Hamill egyébként elmesélt egy kulisszatitkot korábban, miszerint a felvétel alatt egy árva szót se lehetett hallani a hatalmas ventilátorok zajától, ezért Hamill Vader gesztusai alapján játszott, és később rá kellett szinkronizálni a monológokat az utómunkálatok során.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/hamillnek-van-egy-kis-problemaja-par-star-wars-termekkel.html