2022 elején már foroghat a The Acolyte!

star_wars_acolyte_leslye_headland_.jpg

Az első olyan mozgóképes Star Wars-projekt, amely nem kapcsolódik a Skywalker-sagához, de még a három filmtrilógia éráitól is eltávolodik, a The Acolyte című élőszereplős sorozat lesz. Ez a széria ugyanis a Köztársaság Fénykora időszak végén játszódik, még jóval a Baljós árnyak történései előtt. Ezen kívül egyelőre biztosan csak annyit tudunk róla, hogy a Sötét Oldalra fókuszál majd. Ezen kívül mindössze annyit lehetett olvasni róla, hogy várhatóan női főszereplős lesz.

Még az sem derült ki, hogy mikor mutathatják be (a várakozások szerint 2022-ben már elérhető lesz a Disney Pluson), viszont most az a hír röppent fel – egyelőre nem hivatalosan megerősítve –, hogy jövő februárban fogják elkezdeni a forgatást Londonban. Ha pedig ez igaznak bizonyul, akkor 2022 elejétől már jöhetnek az első lesifotók és szivárgások is. Már várjuk!

Közben a The Acolyte alkotója, Leslye Headland (Végtelen matrjoska) nemrég egy interjúban beszélt a szériáról, és bár terméeszetesen egyelőre nem árult el konkrétumokat, azért voltak érdekes gondolatai, amelyek némileg előrevetítik, milyen típusú szériára számíthatunk.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkeiA hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/2022-elejen-mar-foroghat-a-the-acolyte.html