Hamisítják A holtak védelmezőit!

Defenders_of_the_Dead.jpg

A Jedi-növendék könyvsorozat 5. kötete, Jude Watson: A holtak védelmezői a legritkább magyar nyelvű hivatalosan nyomtatásban magyar nyelven megjelent Star Wars-regény, melyet 2000-ben az Egmont-Hungary Kft. adott ki. Eddig úgy tudtuk, hogy egy nyomdahiba miatt csak kb. 100 példány került annak idején forgalomba, azonban magát a hibát eddig nem sokan ismerhették. Mivel kevés példány létezik az eredeti A holtak védelmezőiből, ezért annak ára napjainkban 40.000-60.000 Ft között ingadozik állapottól függően.

Az elmúlt hónapokban egyre több eladó kötet tűnt fel aukciós oldalakon, csoportokban, mely kötetek egy része hamisítvány és tisztességtelen módon az eredeti példánnyal egyező magas áron kínálják eladásra anélkül, hogy megjelölnék: nem eredeti példányról van szó. Ebben a bejegyzésben szeretnénk felhívni a figyelmet erre a jelenségre és tanácsolni, hogy mindenki körültekintően járjon el a vásárlás során. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a folytatásban, ahol képek láthatóak az eredeti és a hamisított példányokról, továbbá megtudhatjátok, mi alapján lehet megkülönböztetni a könyveket.

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/hamisitjak-a-holtak-vedelmezoit.html