Több évados lehet a Boba Fett spin-off?

boba_mando.png

Ha minden optimálisan alakul, decemberben kerül képernyőre a The Book of Boba Fett spin-off sorozat Temuera Morrison és Ming-Na Wen főszereplésével, amit a The Mandalorian második évadának végén jelentettek be. Azt még nem tudjuk biztosan hivatalos megerősítés hiányában, hogy meddig terveznek a sorozattal, több évadosra, vagy miniszériára számíthatunk, de egy hír a Boba Fett Fan Club honlapján azt sugallja, hogy az utóbbi lesz a befutó.

 

A képen több matrica is látható, amiket a produkció különböző részlegeihez készítettek. A reklám részlegén látszik, hogy a The Book of Boba Fett cím alatt a "Season 1" feliratot tüntették fel, a felvételes részlegnél ugyanakkor ez hiányzik. Viszont a lényes részleg matricáján a Buccaneer - Season 1 név szerepel, amit korábban a The Mandalorian harmadik évadjának munkacímének hittek, ez alapján elképzelhető, hogy ez a The Book of Boba Fett lehet. A Bobát alakító Temuera Morrion pedig egy áprilisi rajongói találkozó alkalmával egy Buccaneer-felsőt viselt.

Unconfirmed Crew Graphics 768x768

Buccaneer Jacket 768x768

 

A 2027-ig tervezett The Mandalorianhez tartozó sorozatról, az Ahsoka és az Obi-Wan Kenobi szériáról ismert, hogy limitált lesz, míg a Variety szerint a The Rangers of the New Republic készítési státusza jelenleg áll, az eddig kevés információval kecsegtető The Book of Boba Fett a fentiek alapján kiterjedtebb darab lesz.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/tobb-evados-lehet-a-boba-fett-spin-off.html