Kenobi: Az egyik színész utalást tett szerepére

kenobi_ewan_mcgregor.jpg

Tegnap tették közzé az Obi-Wan Kenobi élőszereplős sorozat hivatalos főbb szereplőgárdáját. A 2022-ben érkező szériához pár visszatérő és pletykált színész mellett sok új arcot fedtek fel. Utóbbiak közt sorakozik A vezércsel színésznője és íróként is tevékenykedő Moses Ingram, aki Instagram oldalán egy bejegyzésben emelte ki, hogy csatlakozik a messzi-messzi galaxishoz, az alábbi szöveggel, egy sejtelmes smiley-val a végén: "I play with lightsabers", azaz "Fénykardokkal játszadozom".

 

Ez a poszt könnyen jelentheti azt, hogy a címszereplő és Vader mellett más fénykardhasználó karakter is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobiban. Ez esetben további kérdéseket vet fel, hogy vajon új, vagy már ismert szereplőt fog játszani Ingram. Több projekt, például a Lázadók, vagy a Fallen Order is bemutatta, hogy A Sithek bosszúja és az Egy új remény közti 19 év alatt jószerével fordultak elő fénykardforgatók, Erő-használók. Az egyik lehetőség a sok közül egy inkvizítor szerepe, és ezzel rögtön hozzá is lehetne kötni a Hayden Christensen általi Darth Vaderhez a karaktert, aki talán Kenobi nyomára bukkan. Más elmélet szerint akár ismerős alak bőrébe is bújhat Ingram, például Barriss Offee is lehetne, akinek sorsáról semmit sem tudunk A klónok háborúja sorozat óta. Akár az is elképzelhető lenne, hogy a két példa kombinálásával Barriss Vader inkvizítorává válik.

Moses Ingram

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/kenobi-az-egyik-szinesz-utalast-tett-szerepere.html