Ezekben lesz más a LEGO Skywalker Saga, mint a korábbiak

lego_star_wars_skywalker_saga_01_TALL.jpg

A Star Wars-játékok reneszánsza fog beköszönteni a következő években a Lucasfilm Games megalapítása által, napokkal ezelőtt pedig jött is a bejelentés egy nyitott világú Star Wars-játék készüléséről az Ubisofttól.

 

A tavaszra várt LEGO Star Wars: The Skywalker Sagáról is egyre többet tudni. A játék tervezője, Dawn McDiarmid a Official PlayStation Magazine 184-es számában egy interjú keretében beszélt, hogy milyen újdonságokat tartogat a közelgő LEGO-játék. McDiarmid elárulta, hogy körül-belül 300 játszható karakter lesz, külön kiemelte Yaddle-t, a wampát és Babu Friket, de összességében 800 egyedi karakter lesz a játékban. Továbbá 23 bolygó/hold szerepel majd, valamint 28 egyedi látogatható helyszín, mindegyik tele küldetésekkel, megpróbáltatásokkal, megtalálandó elemekkel és karakterekkel. Minden bolygó rendelkezik egy hozzá tartozó űrrel, ahol a megszerezhető hajókkal lehet vadászharcot lefolytatni, csatahajókat kiiktatni, vagy éppen átszállni, hogy még több területet felfedezzünk.

 

McDiarmid a játék rendszeréről is beszélt. A Traveler's Tales Games eddigi legnagyobb játéka lesz a The Skywalker Saga, amit új motor fog hajtani. Számos új gameplay-elemekkel dobták fel a játékot, például célzó nézőponttal, egy vadi új frissítési rendszerrel, és több belső küldetésrendszerrel, ami nem csak több bonyolult és képtelen küldetésrendszerrel szolgál, hanem egy új követési rendszerrel lehet teljesíteni a kalandokat, akár többet is egyszerre. Emellett a régi, szinteken alapuló játékrendszer egy nyitott világú bővítést és fejlesztést is fog kapni. Ezen kívül a kilenc Saga-film sztoriját is tetszőleges sorrendben lehet majd végigjátszani.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkeiA hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/ezekben-lesz-mas-a-lego-skywalker-saga-mint-a-korabbiak.html