Sequel karakterekkel tér vissza a Galaxy of Adventures

Galaxy_of_adventures_sequel.jpg

Még 2018-ban jelentkezett elsőként a Star Wars: Galaxy of Adventures animációs sorozat, ami egyperces kis részekben elevenítette fel főleg az Eredeti Trilógia klasszikus momentumait, de még új adalékot is adott hozzá. Jó pár hónapja nem hallatott magáról a széria, azonban most a Lucasfilm Story Groupjának alelnöke, James Waugh bejelentette, hogy a második évaddal feltámad a sorozat, mégpedig úgy, hogy ezúttal a Folytatás Trilógia lesz a középpontban. Az új szezon előzetese és az első három rész és egy poszter már megtekinthető.

 

Waugh ígérete szerint olyan elemek is részesei lesznek a folytatásban a jól ismertek mellett, amiket eddig nem láthattunk a VII. és a IX. rész közti 6-12 hónapos intervallumban. A készítők a Titmouse animációs vállalattal karöltve küldetés alapú epizódokat tárnak majd elénk, ami megmutatja, Rey és barátai hogyan dolgoznak össze egy csapatként. Mindezek mellett azt is megtudhatjuk, hogy Kelly Marie Tran kölcsönözni fogja a hangját Rose-nak, és bár nem lesz karakterközpontú epizódja, a sorozat szerves része lesz. És végül, de nem utolsó sorban Leia Organa tábornok is kap egy részt, ami megmutatja, mennyire fontos része ő a Star Wars hagyatékának, hogy a generációk alatt a vezetése mennyi embert inspirált.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/sequel-karakterekkel-ter-vissza-a-galaxy-of-adventures.html