Star Wars 2020-ban - Mi vár ránk idén?

sw2020-logo.png

A tavalyi sikeres cikk után úgy döntöttünk, összeszedjük a jelenleg ismert tartalmakat, amiket az új esztendő tár majd elénk. Kétségtelen, hogy a 2019-es év - főleg az év vége - nagyon erős volt a tartalmak tekintetében, de az eddigiek alapján az idei évben sem lehet okunk panaszra. A tovább mögött, kategóriákra bontva nézzük meg, mi érkezhet idén.

FILMEK

A Skywalker korával a filmek jelenleg pihenőre mennek, filmes fronton idén nem várhatunk semmi konkrétumot. Az előzetes információk alapján januárban számíthatunk a 2022-es bemutatódátummal rendelkező következő film rendezőjének (esetleg írójának) leleplezésére, de ennél több nem valószínű, hogy történni fog.

SOROZATOK

Sorozatok terén sokkal jobb a helyzet. A sikeresen induló streaming szolgáltató, a Disney+ februárban hozza el nekünk a régóta várt A klónok háborúja animációs sorozat végső évadát. Pontos premierdátum egyelőre nincs, de ennek leleplezése is hamarosan esedékes lehet. A történetről egyelőre annyit tudunk, hogy a más tartalmakban utalás szintjén megjelenő Mandalore ostroma történetszál biztosan helyet kap majd, és valamilyen formában a Bad Batch különleges, génmódosított katonái is megjelennek majd.

Wars


A napokban érkezett a bejelentés, hogy a The Mandalorian 2. évada 2020 őszén várható, az első évadhoz hasonlóan ez is a Disney+ szolgáltatásán keresztül lesz elérhető a szerencsésebb országokban.

the-mandalorian-razor-crest-.png
Megemlítendő, hogy a Disney+ egy új vetélkedőműsort is készít majd, Ahmed Best vezetésével. A vetélkedő a Jedi Temple Challange címet viseli majd. Erről bővebben itt tudtok olvasni.

Jedi Temple
Bár nem sok esély van rá, hogy idén érkezzenek, megemlítem a készülő Cassian Andor-sorozatot, és a Kenobi-sorozatot, amiket jövőre kezdenek majd forgatni. A bemutató inkább 2021-ben lehet esedékes, de előzetesek akár ezekhez is érkezhetnek majd az év vége felé.

cassian-andor-pic-.jpg
Idén év elején befejeződik a Resistance (Ellenállás) második, egyben befejező évada.

resistance-s2-poster-.png

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/star-wars-2020-ban-mi-var-rank-iden.html