Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet

zsivanyegyes_pic_075.jpg
Rogue One: A Star Wars Story
Rendező(k): Gareth Edwards
Producer(ek): Kathleen Kennedy, Tony To, Allison Shearmur, John Knoll, Simon Emanuel, Jason McGatlin, Kiri Hart, John Swartz
Író(k): Chris Weitz, Tony Gilroy, John Knoll, Gary Whitta
Szereplők: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen, Forest Whitaker
Zeneszerző: Michael Giacchino
Forgalmazó: Walt Disney Studios Motion Pictures
Megjelenés: 2016. december 15.
Játékidő: 133 perc
Költségvetés: $265 000 000
Nyelv: English
Idővonal: YE 0
Fórum: [Kibeszélő...]
Előző: Solo: Egy Star Wars történet
Következő: Star Wars IV. rész: Új remény
"A Lázadást a remény élteti."
- Jyn Erso.

A "Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet", vagy szimplán csak "Zsivány Egyes", néhol "Star Wars: Zsivány Egyes" egy 2016-os film, melyet Gareth Edwards rendezett és a producere a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy volt. A forgatókönyvet Chris Weitz és Tony Gilroy írták, John Knoll és Gary Whitta története alapján. A film zenéjét Michael Giacchino szerezte, így ez az első Star Wars kánon film, melynek a zenéjét nem John Williams szerezte. A film az önálló Star Wars történet filmek sorában az első.


A Zsivány Egyes főszereplői; Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen és Alan Tudyk. Genevieve O'Reilly volt az a színész aki a Lázadók vezetőjét, Mon Mothmát játszotta a filmben, akárcsak korábban a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszújában, ahonnan a jelenetét kivágták. A filmben sok vendégszereplő karakter mellett visszatér Darth Vader is.


A film munkálatait 2015 augusztusában kezdték meg, beállítva a történetet a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja és a Star Wars IV. rész: Egy új remény közé. Időben közelebb áll az őt követő filmhez és a Lázadók Szövetségére fókuszál, hogy miként szerezték a Birodalom bolygópusztító fegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzait.


Hivatalos leírás:


"A Lucasfilm bemutatja az első különálló Star Wars-filmet, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetet, amely egy teljesen új kalandot mesél el.


A galaxisban dúló háború alatt szokatlan hősök verődnek össze, hogy egy képtelennek tűnő küldetés keretében ellopják a Birodalom pusztító fegyvere, a Halálcsillag tervrajzait. A Star Wars-univerzum eme kulcsmomentuma hétköznapi embereket hoz össze, akik nem mindennapi tetteket hajtanak végre, s közben részeseivé válnak valaminek, ami messze túlmutat rajtuk."

 

Galéria


zsivany egyes screenshot 037
zsivany egyes screenshot 036
zsivany egyes screenshot 035
zsivany egyes screenshot 034
zsivany egyes screenshot 033
zsivany egyes screenshot 032

[További képek megtekintése...]

A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
4/5 : 1 szavazat

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000