darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Vérvonal

vervonal_cover.jpg
Bloodline
Szerző információk
Szerző(k): Claudia Gray
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2016 (eredeti megjelenés)

  • 2016 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 369
Általános információk
Idővonal: YU 28
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Amikor Leia az apjára gondolt, csakis Bail Organa jutott eszébe. Szívvel-lélekkel őt tartotta az apjának, és ez minden másnál fontosabb volt.

A "Vérvonal" (eredeti cím: Bloodline) egy kánon regény, amint Claudia Gray írt és 2016 május 3-án jelent meg az Amerikai Egyesült Államokban. Elsőként 2016 október 10-én jelentették be a Star Wars VII. rész: Az ébredő Erő film előtt. Eredetileg a New Republic: Bloodline (Új Köztársaság: Vérvonal) címet viselte, de később ezt megrövidítették. Rian Johnson a Star Wars VIII. részének rendezője néhány ötlettel járult hozzá a könyvhöz. A történet hat évvel játszódik a Star Wars VII. rész: Az ébredő Erő előtt és Leia Organát helyezi a középpontban, mint az Új Köztársaság Galaktikus Szenátusának tagja.

Fülszöveg


"Amikor a lázadók az Endor holdja feletti csatában legyőzték a Birodalmat, Leia Organa még hitt abban, hogy eljött a hosszan tartó béke kora. Ám az Új Köztársaság szenátusában dúló belharcokkal és aljas játszmákkal teli évtizedek után ez a remény már csupán régi emléknek tűnik. Leia hercegnőnek - immár köztiszteletben álló szenátorként - új veszélyekkel kell szembenéznie, amelyek könnyen megbéníthatják vagy megsemmisíthetik a fiatal és törékeny demokráciát. Alvilági kiskirályok, alattomos politikusok, és a Birodalom megmaradt hívei keltenek zűrzavart szerte a galaxisban. A cselekvésre vágyó politikusok egy új tisztség megteremtésében látják a megoldást. Azt remélik, hogy az első szenátor képes lesz erős kézzel kormányozni a megosztott galaxist. Leiának nem tetszik az ötlet, hogy túl nagy hatalommal ruházzanak fel egyetlen személyt, még úgy sem, hogy a támogatói őt jelölik a posztra. Csakhogy a helyzet egyre rosszabb, ráadásul a galaxis határvidékén egy titokzatos ellenség bukkan fel..."

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000