darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Utóhatás: Adósság

utohatasadossag_cover.jpg
Aftermath: Life Debt
Szerző információk
Szerző(k): Chuck Wending
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2016 (eredeti megjelenés)

  • 2016 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 438
Rész: 2/3
Általános információk
Idővonal: YU 5
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Ez egy háború, Leia, és egy háborút nem lehet megnyerni. A legtöbb, amit remélhetünk, hogy mi teszünk pontot a végére.

Az "Utóhatás: Adósság" (eredeti cím: Aftermath: Life Debt) egy kánon regény, amint Chuck Wending írt. A könyv az Utóhatás trilógia második része, melyet 2016 július 12-én adtak ki.

Fülszöveg


"A Császár halott. A birodalmi erők egyik csatát a másik után vesztik el, s az Új Köztársaság felemelkedésével egyre többen érezik úgy, hogy a remény visszaköltözött a galaxisba. Han Solo számára pedig ez azt jelenti, hogy végre elérkezett az ideje, hogy törlessze régi adósságát, és segítsen Csubakkának felszabadítani a vukik szülővilágát, a Kashyyykot.
Eközben Norra Wexley és társai a galaxis egyik végétől a másikig hajszolják Rae Sloane admirálist és a megmaradt birodalmi vezérkart. Annak ellenére, hogy egyre több birodalmit sikerül kézre keríteniük, Sloane mindig kicsúszik a kezük közül, s Norra már attól tart, hogy az admirálisnak sikerül valamiféle megoldást találni, hogy megóvja a Birodalmat a teljes széthullástól.
Az admirális utáni vadászatnak akkor szakad vége, mikor maga Leia Organa hercegnő kéri föl Norrát és társait egy kényes feladat elvégzésére. Ugyanis a Kashyyyk felszabadítására tett kísérlet Hant, Csubakkát, és egy csapat csempészt is életveszélybe sodort. A vuki fogságba esett, Han pedig eltűnt.
Norra és csapata azonnal a Millennium Falcon felkutatására indul, s igyekeznek minden eshetőségre felkészülni. Arra azonban, ami ezen az úton vár rájuk, senki és semmi nem készítheti fel őket…"

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000