hagyatek_banner_1460x342_a.png

Utóhatás: A Birodalom vége

utohatasabirodalomvege_cover.jpg
Aftermath: Empire
Szerző információk
Szerző(k): Chuck Wending
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2017 (eredeti megjelenés)

  • 2017 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 445
Rész: 3/3
Általános információk
Idővonal: YU 5
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

– Csak… vegyem fel? 
– Igen. Ő a fiad. Használd a kezedet! Gyerünk, Han, vedd fel! Szeretné, ha megdajkálná valaki. 
– Én csempész vagyok, nem dajka.

Az "Utóhatás: A Birodalom vége" (eredeti cím: Aftermath: Empire's End) egy kánon regény, amint Chuck Wending írt. A könyv az Utóhatás-trilógia harmadik része, melyet 2017. február 21-én adtak ki.

Fülszöveg


"MINDEN VÉG EGY ÚJ KEZDET

Közeleg a Birodalom és az Új Köztársaság utolsó nagy ütközete...
Az endori csata megtörte a Birodalom hatalmát, erőinek maradéka szétszóródott a galaxisban. Ám a felkelőknek a győzelmet követő hónapokban sincs könnyű dolguk: birodalmi túlélők szörnyű csapást mérnek a most születő Új Köztársaságra, ezért az új demokrácia vezetői kénytelenek még nagyobb erőkkel keresni a rejtőzködő ellenséget.
Az aljas támadásban játszott szerepéért hajtóvadászat indul Rae Sloane admirális ellen, amit Leia hercegnő kérésére Norra Wexley, a volt felkelő pilóta vezet. De Norrát nem csak az Új Köztársaság iránti lojalitás hajtja. A férje nemrég a gonosz merénylet egyik gyilkos bábja lett, és ezért legalább annyira szeretne bosszút állni, mint igazságot szolgáltatni.
Ugyanakkor maga Sloane is dühödt hajszába kezd: az álnok Gallius Raxot üldözi, egészen a sivár Jakku bolygóig. Rax, az Új Köztársaságra mért csapás kitervelője volt az, aki elvezette a Birodalmat ehhez a meghatározó pillanathoz. A ravasz stratéga összegyűjti a Birodalom hadigépezetének maradványait, hogy végrehajtsa a néhai Palpatine császár utolsó tervét...
Mialatt a birodalmi flotta a Jakku körül kering, köztársasági vadászgépek tartanak a bolygó felé, hogy befejezzék azt, amit az Endornál elkezdtek. Norra és társai pedig egyenesen beleszáguldnak egy eget-földet felperzselő, apokaliptikus ütközetbe – egy csatába, amely egyszer s mindenkorra meghatározza a galaxis lakóinak jövőjét..."

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000