hagyatek_banner_1460x342_a.png

Utóhatás

utohatas_cover.jpg
Aftermath
Szerző információk
Szerző(k): Chuck Wending
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2015 (eredeti megjelenés)

  • 2015 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 379
Rész: 1/3
Általános információk
Idővonal: YU 4
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Az emberek tévednek, ha úgy gondolják, hogy a háborúk megszakítják a békét. Nem… Csak egyetlen, hosszú háború van, közben néha fegyverszünet, vagy béke, akár évszázadokra is. De a háború előbb-utóbb mindig, mindenhol felüti a fejét.

Az "Utóhatás" (eredeti cím: Aftermath) Chuck Wendig 2015 szeptember 4-én megjelent regénye, amely a Star Wars Vi. rész: A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő között játszódik. A regény egy trilógia első része, amely része a "Journey to Star Wars: The Force Awakens" projektnek. A Szukits Könyvkiadó Kft. kikérte az olvasók véleményét a regény magyar címéről. Az olvasók az Utórengés, A háború nyomában és az Utóhatás címek közül az utóbbit választották. A regény eredetileg tervezett borítóján (jobbra) a multimédia projekt elnevezése Felvezetés a Star Wars: Az ébredő Erőhöz volt olvasható, azonban a végleges változaton Az ébredő Erő hajnala olvasható.

Fülszöveg


"A Császár halott, a második Halálcsillag elpusztult és a Birodalom romokban hever. Azonban a Felkelők Szövetségének – amit most már Új Köztársaságnak neveznek – még nem sikerült teljesen felmorzsolnia a hadurak frakcióira szakadt Birodalmat.

A Peremvidék egyik eldugott zugában, az Akiva bolygó fölött csillagrombolók gyülekeznek. A közelgő veszélyről csak Wedge Antilles kapitány szerez tudomást, ő azonban fogságba esik.
Norra Wexley, az egykori felkelő pilóta az egyetlen, akihez elér segélykérő üzenete. Azt azonban ő sem tudja, hogy milyen közel van az ellenség, és mekkora veszedelem fenyegeti őt és bajtársait. Mert a Birodalom leghatalmasabb, életben maradt hadura elérkezettnek látja az időt, hogy visszaszerezze mindazt, ami jog szerint őt illeti, és egy új háború lépéseit megtárgyalni érkezik az Akivára.
Csakhogy a birodalmiak nem számolnak Norrával, és új szövetségeseivel – technikai zseni fiával, egy zabrak fejvadásszal, és egy meghasonlott birodalmi renegáttal –, akik elszánták magukat, hogy megtesznek bármit, hogy egyszer s mindenkorra véget vessenek a Birodalom rémuralmának...

A regény olyan kulcsinformációkat tartalmaz, melyek felvezetőként szolgálnak a hamarosan mozikba kerülő új Star Wars filmhez, Az ébredő Erőhöz."

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000