Új hajnal

ujhajnal.jpg
A New Dawn
Szerző információk
Szerző(k): John Jackson Miller
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2014 (eredeti megjelenés)

  • 2016 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 411
Általános információk
Idővonal: YE 11
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Minden csillagközi birodalom felemelkedése és bukása végső soron egyetlen, cseppet sem izgalmas képességétől függően következett be. Ezt pedig úgy hívták: logisztika.

Az "Új hajnal" (eredeti cím: A New Dawn) John Jackson Miller kánonregénye, ami 2014 szeptember 2-án jelent meg a Del Rey kiadó gondozásában. A történet előzményként szolgál a Star Wars Lázadók animációs sorozathoz és Kanan Jarrus és Hera Syndulla karakterét állítja középpontba. A regény az új kánon első könyvmegjelenése volt, aminek tartalmát már a Lucasfilm Story Group felügyelte.

Fülszöveg


"“A háborúnak vége. A szeparatistákat levertük, és a Jedik államcsínyét meghiúsítottuk. Új korszak küszöbén állunk.”
- Palpatine császár

Amióta a Jedikre kimondták a halálos ítéletet, és menekülniük kellett a Coruscantról, Kanan Jarrus a Galaxist járja, és alkalmi munkákból tartja fenn magát. Szinte csak az életben maradásra koncentrál ahelyett, hogy az Erőt szolgálná. Ám akarata ellenére belekeveredik a kegyetlen birodalmiak és néhány mindenre elszánt forradalmár konfliktusába. Barátja szörnyű halála után a volt Jedinek választania kell: enged a félelmeinek, vagy felveszi a harcot a birodalmiakkal...
Jarrus azonban nincs egyedül. Hera Syndulla, a rejtélyes ügynök, valamint egy furcsa szövetségesekből álló kis csapat csatlakozik hozzá, hogy szembeszálljanak a Birodalommal. Miközben a Gorse bolygón teljes pusztulással fenyegető válsághelyzet bontakozik ki, össze kell fogniuk a császár egyik legfélelmetesebb küldötte ellen, hogy megmentsenek egy világot és annak lakóit..."

VéleményA Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000