The Old Republic: Végzetes szövetség

vegzetesszovetseg_cover.jpg
The Old Republic: Fatal Alliance
Szerző információk
Szerző(k): Sean Williams
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2010 (eredeti megjelenés)

  • 2012 (magyar megjelenés
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 474
Általános információk
Idővonal: 3/4
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendák

Nincsenek érzések – mondta magának –, csak lelki béke létezik. De hogyan is létezhetne lelki béke igazság nélkül? Mit tudhatnak erről a Jedi Tanács tagjai, akik kényelemben üldögélnek új Templomukban, a Tythonon?

A "The Old Republic: Végzetes szövetség" (eredeti cím: The Old Republic: Fatal Alliance) egy legendák regény, amit Sean Williams írt a Star Wars: The Old Republic MMORPG játékhoz és 2010. július 20-án jelent meg a Del Rey kiadó gondozásában. A játékhoz kiadott könyvek sorozatában megjelenés szerint ez volt az első.

Fülszöveg


"A Köztársaság és a Sith Birodalom egyaránt felbolydul, amikor az egyik hutt bűnszervezet árverést rendez. A Köztársaság a fiatal Jedi-padavant, Shigar Konshit küldi nyomozni, oldalán egy volt elitkatonával. A Birodalom egy Sith-tanítványt bíz meg a küldetéssel, aki maga sem tudja még, hogy a múltja megdöbbentő titkokat rejt. Egy lépéssel előttük jár a rejtélyes mandalori, Dao Stryver aki szintén a saját terveit szövögeti. Bár egyikük sem tudja pontosan, hogy mi az a kincs, ami a huttok kezébe került, mindannyiuk feltett szándéka, hogy megszerzik azt.

Azonban az igazság végzetes. A Köztársaságnak és a Birodalomnak, a Jediknek és a Sith-eknek olyat kell tenniük, amit azelőtt soha: össze kell fogniuk. A kincs ugyanis olyan veszélyt hordoz, amely képes elpusztítani az egész Galaxist…"

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000