The Old Republic: Revan

revan_cover.jpg
The Old Republic: Revan
Szerző információk
Szerző(k): Drew Karpyshyn
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2011 (eredeti megjelenés

  • 2012 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 339
Rész: 3/4
Általános információk
Idővonal:
  • YE 3 954 (I. rész)
  • YE 3 950 (II. rész)
  • YE 3 900 (Epilógus)
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendák

Nekünk maraloriaknak van egy mondásunk – magyarázta Canderous. – Úgy hangzik: ha egy harcos nem reménykedik abban, hogy csata lesz, csata közben se reménykedjen.

A "The Old Republic: Revan" (eredeti cím: The Old Republic: Revan) egy felnőtt regény, amit Drew Karpyshyn írt és 2011. november 15-én jelent meg a Del Rey kiadó gondozásában. A könyv a harmadik része (időrendben az első) a Star Wars: The Old Republic MMORPG játékon alapuló könyvsorozatnak.

Fülszöveg


"Revan: a hős, az áruló, a hódító, a gonosztevő, a megmentő. Egy Jedi, aki elhagyta a Coruscantot, hogy legyőzze a mandaloriakat, és a sötét oldal híveként tért vissza, hogy megsemmisítse a Köztársaságot.

A Jedi-tanács ugyan visszaadja Revannak az életét, de a megtérésért nagy árat kell fizetnie: minden emléke kitörlődik az elméjéből. Idõvel rémálmok törnek rá, és mély, szűnni nem akaró félelem szállja meg. Mi történt egész pontosan a Külső Gyűrűn túl? Revan nem emlékszik rá, de nem felejtett el mindent. Egyszer már rábukkant a szörnyû titokra, ami a Köztársaság létezését veszélyezteti. Fogalma sincs, hogy mi lehet az, de csak a halál akadályozhatja meg abban, hogy megpróbálja ismét kideríteni..."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000