The Old Republic: Megsemmisítés

megsemmisites_cover.jpg
The Old Republic: Annihilation
Szerző információk
Szerző(k): Drew Karpyshyn
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2012 (eredeti megjelenés)

  • 2015 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 297
Rész: 4/4
Általános információk
Idővonal: YE 3640
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendák

Így bukik hát el a Birodalom. Nem egyetlen vesztes csatában, hanem lassan, tized- százalékonként. Milliónyi mikroszkopikus sebből kivéreztetve.

A "The Old Republic: Megsemmisítés" (eredeti cím: The Old Republic: Annihilation) egy Drew Karpyshyn által írt regény 2012. november 13-án jelent meg és a Star Wars: The Old Republic regénysorozat negyedik darabja. A Star Wars: The Old Republic játék osztály történetei után játszódik és Theron Shanra fókuszál.

Fülszöveg


"Bár Theron Shan a Jedi Rend nagymesterének fia, mégsem Erő-használó. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy a Köztársaság titkosügynökeként kulcsfontosságú küldetéseket hajtson végre a Birodalom elleni háborúban. Miután többször bizonyította már rátermettségét, mindenki úgy érzi, ő az ideális ember egy még az eddigieknél is veszedelmesebb feladatra.

A Birodalmat belviszályok és hatalmi harcok tépázzák, de Darth Karrid továbbra is hisz abban, hogy a Sitheknek kell uralniuk a galaxist. Félelmetes hadihajója segítségével mindent meg is tesz, hogy ez így legyen. Theronban azonban – akihez egy forrófejű csempész, és Karrid egykori Jedi mestere is csatlakozik – méltó ellenfelére talál. Theronnak és társainak fel kell venniük a harcot a sötét oldal híveivel, de az idő egyre jobban szorítja őket. Ha nem végzik el sikerrel a rájuk bízott feladatot, az sokak életébe kerülhet..."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000