The Old Republic: Árulás

arulas_cover.jpg
The Old Republic: Deceived
Szerző információk
Szerző(k): Paul S. Kemp
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2011 (eredeti megjelenés

  • 2012 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 320
Rész: 2/4
Általános információk
Idővonal: YE 3 653
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendák

A Jediket és a Sitheket tizenöt méter szélességű tükörfényes márványpadló, kétsornyi alderaani szobor, illetve egymásnak ellentmondó filozófiák egész szakadéka választotta el egymástól.

A "The Old Republic: Árulás" (eredeti cím: The Old Republic: Deceived) egy felnőtt regény, amit Paul S. Kemp írt és 2011. március 22-én jelent meg a Del Rey kiadó gondozásában. A könyv a második része (időrendben az második) a Star Wars: The Old Republic MMORPG játékon alapuló könyvsorozatnak.

Fülszöveg


"Bekövetkezett az, amire mindenki régóta számított: a Birodalom megtámadta a Köztársaságot. A Sith Hadiflotta rajtaütött a Coruscanton, számtalan Jedi-lovagot megöltek, a Templomukat lerombolták. Azonban, bármennyire dicső is a győzelem, a támadás vezetője, Darth Malgus mégsem élvezheti ki azt. Megtudja ugyanis, hogy a korábban megkezdett béketárgyalás tovább folytatódik az Alderaanon. És Malgus szerint a béke a Birodalom végső pusztulását okozza.

A tárgyalás egyik résztvevője, Aryn Leneer Jedi-lovag, amikor megérzi mestere halálát, fájdalmában bosszút esküszik. Elhatározza, hogy visszatér a megszállt Galaktikus Fővárosba, és leszámol mestere gyilkosával. Csatlakozik Zeerid Korrhoz, akit alvilági üzletei vezetnek a Coruscantra, és együtt indulnak útnak. Ám nem csak a Sithek uralta bolygó rejt veszélyeket. Arynnak soha nem tapasztalt hevességű érzelmeivel is szembe kell néznie, hogy képes legyen beváltani esküjét."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000