thrawn_fekvo_banner.jpg

Steven Barnes

Steven Barnes (született 1952. március 1-én, Los Angelesben) egy science fiction író, aki A Cestus csapda című Klónháborús regényt írta és a hozzá kapcsolódó The Hive című e-bookot. Tananarive Due írót vette feleségül, és a pár Los Angelesben él. Barnesnak első házasságából van egy lánya, Lauren Nicole, és egy fia a jelenlegi házasságából, Jason.

 

Barnes sokféle oktatásban részesült, köztük egy középiskolai oktatásban a Los Angeles-i Főiskolán. A Pepperdine-i Egyetemen folytatta tanulmányait művészeti kommunikációs szakon. Okleveles hipnoterapeuta is, a kaliforniai San Anselmo városban tanult a Transzformatív Művészeti Intézményen (Transformative Arts Institute).

 

Az íráson kívül igazi szenvedélye a küzdő- és fizikai sportok. Feketeöves a Kenpo Karate és a Kodokan Judo területén. Tanító oklevele van a Wu Ming Ta területén, és tanárjelölt rangja van a Filipino Kali botos- és késharc terén. Haladó diák a Jun Fan Kickboxon belül és tanár a Wu Style Tai Chi Chuan sportban. Középfokú diák is önvédelmi pisztolylövésben.

 

Barnes barnaöves a Shorenji Jiu Jitsuban, valamint középfokú rangja van a Tae Kwon Do és az Aikido ágán. További tapasztalatai vannak a boksz, a nyugati vívás, a birkózás, a Wing Chun Kung Fu, a Shotokan Karate, és a francia lábboksz területein.

 

Teljesítette a Yoga Works alap Hatha Yoga tanító programját.

 

Jelenleg Pentjak Silatot (egy indonéz küzdőrendszert) tanul Stevan Plinck guruval, és Ashtanga Vinyasa Yoga|Ashtanga Yoga sportot, a jóga egy aerobic-féle változatát. 

Star Wars bibliográfia


  • The Hive (2004)
  • A Cestus csapda (2004)

Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció