darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Star Wars VIII. rész: Az utolsó Jedik (regény)

thelastjedi_cover.jpg
Star Wars: The Last Jedi: Expanded Edition
Szerző információk
Szerző(k): Jason Fry
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2018 (eredeti megjelenés)

  • 2018 (magyar megjelenés)
Kötés:
  • Puhafedeles

  • Keménykötetes
Oldalszám: 320
Általános információk
Idővonal: YU 34
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Rey nagyot sóhajtott. Ideje indulni. Végül is nem azért utazott több ezer fényévet, hogy itt, a céltól alig egy lépésre torpanjon meg.

A "Star Wars: Az utolsó Jedik" (eredeti cím: Star Wars: The Last Jedi: Expanded Edition) egy Jason Fry által írt kánon regény, mely a Star Wars VIII. rész: Az utolsó Jedik című film adaptációja. A könyvet 2018 március 6-án adta ki a Del Rey kiadó és tartalmazza a filmből kimaradt jeleneteket és többi kiegészítő tartalmakat.

Fülszöveg


"Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban....

A Rian Johnson rendezőtől kapott információk segítségével a Star Wars: Az utolsó Jedik című regényében Jason Fry kibővítette a filmben látható történetet olyan jelenetekkel, amelyek alternatív forgatókönyv-változatokból származnak, illetve kiegészítette a történetet a filmből kimaradt egyéb elemekkel.

A Birodalom hamvaiból új veszélyforrás emelkedik ki: a könyörtelen Első Rend. Szerencsére új hősök is felbukkannak, akik fegyvert ragadnak, és akár az életüket is hajlandóak kockáztatni a galaxis lakóinak szabadságáért. Rey, az Erő-érzékeny árva; Finn, az egykori rohamosztagos; és Poe Dameron, a bátor X-szárnyú pilóta és még sokan mások összegyűlnek, hogy Leia Organa tábornok és az Ellenállás oldalán küzdhessenek. Ám az Első Rend parancsnokának, Snoke legfőbb vezérnek, és az ő végrehajtójának, Kylo Rennek óriási hadsereg és pusztító tűzerő áll a rendelkezésére és a fény bajnokaira talán a teljes megsemmisülés vár. Egyetlen reményük maradt csupán: az eltűnt legenda, Luke Skywalker Jedi mester...

A Star Wars: Az utolsó Jedik ott kezdődik, ahol a Star Wars: Az ébredő Erő véget ért. A fény és a sötétség küzdelme újra a tetőfokára hág, és eddig ismeretlen területekre is kiterjed."

A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000