hagyatek_banner_1460x342_a.png

Star Wars VII. rész: Az ébredő Erő (regény)

azebredoero_cover.jpg
Star Wars: The Force Awakens
Szerző információk
Szerző(k): Alan Dean Foster
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2016 (eredeti megjelenés)

  • 2016 (magyar megjelenés)
Kötés:
  • Puhafedeles

  • Keménykötetes
Oldalszám: 298
Általános információk
Idővonal: YU 34
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

- A Jedik… valóban léteztek? 
- Ezen én is sokat töprengtem – mosolyodott el Solo féloldalasan. – Annyi mindent hordtak már össze róluk. Jó meg rossz, világosság és sötétség, varázserő és bűvészmutatványok… meg a titokzatos Erő, ami ezt az egészet összetartja… Tudom, tiszta őrület, de… mindez igaz. A Jedik, az Erő… minden.

A "Star Wars: Az ébredő Erő" (eredeti cím: Star Wars: The Force Awakens) a hivatalos regényváltozata az azonos című filmnek, mely a saga hetedik része. A könyvet Alan Dean Foster írta és 2015. december 18-án jelent meg elsőként eBook formátumban a Del Rey által. A keménykötésű változatot 2016. január 5-én publikálták. Magyarországon 2016. április 13-án jelent meg.

Fülszöveg


A puhafedeles regény hátsó borítóján olvasható szöveg

"Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban....

A Csillagok háborúja közel negyven évvel ezelőtt robbant be a mozikba, és rövid időn belül meghatározó kulturális jelenséggé vált az egész világon. A Star Wars első hat részén generációk nőttek fel és százmilliók váltak a filmek rajongóivá. 2015. végén, több, mint egy évtizednyi szünet után Az ébredő Erővel folytatódott a sorozat, megpróbálva rabul ejteni a régi és az új rajongókat egyaránt. Most végre kezünkbe vehetjük a hetedik epizódot regény formájában is, hála Alan Dean Fosternek, a sci-fi nagymesterének.

A történet visszarepít minket Leia hercegnő, Han Solo, Csubakka, C-3PO, R2-D2 és Luke Skywalker világába, közben pedig bevezet egy sor új, érdekes szereplőt. Lehet, hogy Darth Vader és a császár meghalt, de a béke még törékeny, és a Sithek gonoszságát nem könnyű eltörölni. Térjünk vissza abba a messzi-messzi galaxisba, és lássuk, mi történik, amikor az Erő ébredni kezd..."


A keményfedeles regény hátsó borítóján és hátsó védőborítóján olvasható szöveg

"Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban...."


A keményfedeles regény védőborítóján olvasható fülszöveg

"A Csillagok háborúja közel negyven évvel ezelőtt robbant be a mozikba, és rövid időn belül meghatározó kulturális jelenséggé vált az egész világon. A Star Wars első hat részén generációk nőttek fel és százmilliók váltak a filmek rajongóivá. 2015. végén, több, mint egy évtizednyi szünet után Az ébredő Erővel folytatódott a sorozat, megpróbálva rabul ejteni a régi és az új rajongókat egyaránt. Most végre kezünkbe vehetjük a hetedik epizódot regény formájában is, hála Alan Dean Fosternek, a sci-fi nagymesterének.

A történet visszarepít minket Leia hercegnő, Han Solo, Csubakka, C-3PO, R2-D2 és Luke Skywalker világába, közben pedig bevezet egy sor új, érdekes szereplőt. Lehet, hogy Darth Vader és a császár meghalt, de a béke még törékeny, és a Sithek gonoszságát nem könnyű eltörölni. Térjünk vissza abba a messzi-messzi galaxisba, és lássuk, mi történik, amikor az Erő ébredni kezd...

ALAN DEAN FOSTER számos műfajban alkotott, írt már science fiction, fantasy, horror, detektív, western, történelmi és kortárs regényeket is. Ő a szerzője a New York Times bestseller Star Wars: The Approaching Storm című könyvnek, a népszerű Pip & Flinx regényeknek, valamint számos film - a Transformers, a Csillagok háborúja, az első három Alien film, valamint az Alien Nation - regényváltozatának. Cyber Way (Kiberrítus) című írása elnyerte a Southwest Book Award for Fictiont, science fiction regények közül elsőként. Foster és felesége JoAnn Oxley az arizonai Prescottban élnek.

alandeanfoster.com
Facebook.com/AlanDeanFoster"

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000