Star Wars: Obi-van és Anakin, 2. rész

obivanesanakin_cover_02.png
Obi-Wan & Anakin, Part II
Szerző információk
Szerző(k): Charles Soule
Rajzolta: Marco Checchetto
Szöveg: Joe Caramagna
Színezés: Andres Mossa
Borító: Marco Checchetto
Szerkesztő(k):
  • Jordan D. White (szerkesztő)
  • Heather Antos (segédszerkesztő)
Kiadvány információk
Kiadó(k):
Megjelenés:
  • 2016 (eredeti megjelenés)
  • 2018 (magyar megjelenés)
Oldalak: 32
Általános információk
Idővonal: YE 29
Sorozat: Star Wars: Obi-van és Anakin
Kötet: Star Wars: Obi-Van és Anakin
Fejezet: 2

Kánon

A "Star Wars: Obi-van és Anakin, 2. rész" (eredeti cím: "Obi-Wan & Anakin, Part II") a második fejezete az öt részes Star Wars: Obi-van és Anakin képregény sorozatnak. A fejezetet elsőként 2016. február 3-án adta ki a Marvel Comics, melynek történetét Charles Soule írta és Marco Checchetto rajzolta. A képregény története a Star Wars I. rész: Baljós árnyak eseményei után 3 évvel játszódnak.

Felvezető


A Star Wars: Obi-van és Anakin (gyűjteményes kötet) nem tartalmaz fejezetenként eltérő felvezető szöveget, csak egy összegzést a kötet elején.

A galaxisban béke uralkodik. A titokzatos Jedi Rend a Galaktikus Szenátussal együttműködve ezer éven át őrizte a Köztársaság békéjét és rendjét.

Obi-van Kenobi megkapta a Jedi-lovag címet, röviddel azután, hogy legyőzött egy Sithet, aki megölte a mesterét, a nemes lelkű Qui-gon Jinnt. A haldokló mester utolsó kívánságának engedelmeskedve Obi-van maga mellé vette Anakin Skywalkert, hogy megtanítsa neki mindazt, amit egy Jedinek tudnia kell.

Évek teltek el azóta, hogy Anakin megkezdte a felkészülést a coruscanti Jedi Templomban. Sokszor bebizonyította már, hogy jobban áthatja az Erő, mint bármelyik gyermeket nemzedékek óta. Ugyanakkor Anakin és Obi-van kételkedni kezdenek abban, hogy az Erő milyen szerepet szánt nekik. Elvállalnak egy küldetést, és a galaxis egyik távoli zugába utaznak, hogy fényt derítsenek egy segélykérő hívás eredetére - és ez a kaland mindent megváltoztathat mindkettőjük számára...

Alternatív borító


Gyűjteményes kötet borító

A Star Wars: Obi-van és Anakin című kötetben a második fejezethez nem tettek közzé alternatív borítót.

Kötet


A Szerző: Kira


0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Jedikfenye Swmedia Allo Vegleges