Star Wars: Darth Maul, 1. rész

darthmaulcomic-01-01.jpg
Darth Maul, Part I
Szerző információk
Szerző(k): Cullen Bunn
Rajzolta: Luke Ross
Szöveg: Joe Caramagna
Színezés: Nolan Woodard
Borító: Rod Reis
Szerkesztő(k):
  • Jordan D. White (szerkesztő)
  • Heather Antos (segédszerkesztő)
Kiadvány információk
Kiadó(k):
Megjelenés:
  • 2017 (eredeti megjelenés)
  • 2018 (magyar megjelenés)
Oldalak: 32
Általános információk
Idővonal: Kb. YE 32
Sorozat: Star Wars: Darth Maul
Kötet: Star Wars: Darth Maul
Fejezet: 1

Kánon

A "Star Wars: Darth Maul, 1. rész" (eredeti cím: "Darth Maul, Part I") az első fejezete az öt részes Star Wars: Darth Maul képregény sorozatnak. A fejezetet elsőként 2017. február 1-én adta ki a Marvel Comics, melynek történetét Cullen Bunn írta és Luke Ross rajzolta. A képregény Darth Maulra, a Sith tanítványra fókuszál, nem sokkal a Star Wars I. rész: Baljós árnyak eseményei előtt. A fejezetet eredetileg tartalmazta a "Kutaszdroid probléma" című tréfás rajzsorozatot is, mely a magyar kiadásban a kötet végén kapott helyet és amelynek története a Baljós árnyak eseményei alatt játszódik.

Felvezető


A Star Wars: Darth Maul (gyűjteményes kötet) nem tartalmaz fejezetenként eltérő felvezető szöveget, csak egy összegzést a kötet elején.

Ősi ellenség mozgolódik az árnyékokban. Az Erő sötét oldalának hívei, a rég kihaltnak hitt Sithek titokban dolgoznak azon, hogy meggyengítsék és végül megbuktassák a Jediket, a galaxis békéjének és rendjének őrzőit.

A Sith-rend két tagja, Darth Sidious  és tanítványa, Darth Maul rejtőzködnek és várják, hogy eljöjjön számukra a pillanat, amikor lesújthatnak. De mialatt Sidious megtévesztésekkel és intrikákkal teli ravasz terveit szövögeti, Maul egyre nyughatatlanabb.

A bosszú pillanata közel van, és ő nem hajlandó tovább várni...

Alternatív borító


Gyűjteményes kötet alternatív borító

A Star Wars: Darth Maul című kötetben az első fejezethez közzétettek egy alternatív borítót is, ami Mark Brooks munkája.

02

Kötet


A Szerző: Kira


0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Jedikfenye Swmedia Allo Vegleges