Star Wars Adatbázis

Adatbazis


Era 01 Era 02 Era 03 Era 04 Era 05 Era 06 Era 07


A Star Wars Adatbázis tartalmazza a galaktikus történelem eseményeit, a bolygók és rendszerek leírásait, az ismert személyek azonosítóját és az összes valaha létrehozott tárgy, eszköz meghatározását. A kánon és legenda besorolás a leírások nevében és adatlapján feltüntetésre kerültek.

Fedezd fel a Galaxist: Idővonal (kánon) | Idővonal (legendák)

PlanetcoruscantGalaxis

Fedezd fel a Star Wars galaxisát és ismerd meg a benne szereplő bolygókat, nyelveket, kifejezetéseket, a különböző társadalmakat és kultúrákat. Merülj el a Galaxis főkategóriában vagy válogass kedvedre az alkategóriák közül.

 

Alkategóriák:BolygókNyelvekKifejezések - Helyszínek - Média - Növények - Dokumentumok - Társadalom és kultúra - Galaktikus rendszer - Galaktikus gazdaság

PMtWJjsEsemények

Ismerd meg a galaktikus történelem fontosabb eseményeit, a nagy galaktikus csatákat és legendás karakterek összecsapásait. Éld át a nagy szabású Jakkui csatát, vagy a legendás Régi Köztársaság küzdelmeit. Az, hogy kánon vagy legendák csak rajtad áll. Válassz az alkategóriák közül:

 

Alkategóriák: - Események idővonala (kánon) - Események idővonala (legendák)

KylorenkeSzemélyek

A karakterek azok akik élővé teszik a Star Wars univerzumát. Ismerd meg őket közelebbről, de olvashatsz akár a különböző nagy családokról vagy klánokról is, attól függően, hogy a főkategóriát vagy az alkategóriákat választod.

 

Alkategóriák: - Családok - Klánok

Bb8pngDroidok

A droidok szerves részei az Univerzumnak. Amellett, hogy kisegítő szolgálatban állnak, sokan fegyverként, mások barátként, szinte emberként tekintenek rájuk. Ahány droid, annyi sorozat és típus, amikről most te is többet tudhatsz meg. Böngészd kedvedre az alkategóriákat, vagy az egyes egyedi droidok leírásaiért látogass el a főkategóriába.

Alkategóriák: - Droid típusok - Droid sorozatok

Technológiák

Alkategóriák: - Fegyverek - Páncélok - Járművek - Holokronok


Megjegyzés: Az egyes fordításokkal kapcsolatos leírásokért olvasd át a Fejlesztői naplót.
Figyelem: az adatbázis cikkei spoilert tartalmazhatnak!

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000