Sötét tanítvány

sotettanitvany_cover.jpg
Dark Disciple
Szerző információk
Szerző(k): Christie Golden
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2015 (eredeti megjelenés)

  • 2016 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 338
Általános információk
Idővonal: YE 20 - YE 19
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Minden élet – mutatott az ablak felé Yoda apró, karmos, háromujjú kezével – egyszeri láng az Erőben. Gyönyörű. Páratlan. És az élet minden pici lángja együtt próbálja elűzni a sötétséget.

A "Sötét tanítvány" (eredeti cím: Dark Disciple) egy kánon regény, amit Christie Golden írt és 2015 július 7-én jelent meg a Del Rey kiadó gondozásában. A történet része a The Clone Wars Legacynak és Asajj Ventress és Quinlan Vos történetét mutatja be.

Fülszöveg


"A Köztársaság és a szeparatisták közt dúló háború lassan darabokra szaggatja a galaxist. Dooku gróf, az árulóvá lett jedi mester egyre brutálisabb taktikákhoz folyamodik, ezért a konfliktus a jedi lovagok elszántsága ellenére is rengeteg áldozatot követel. Amikor Dooku utasítására egy egész menekülteket szállító flottát megsemmisítenek, a Jedi Tanács űgy dönt, elérkezett az idő, hogy leszámoljanak a gróffal.

Dooku azonban még a legjobb fejvadászok számára is túl nagy kihívás lenne, így a Tanács vakmerő és kétségbeesett lépésre szánja el magát: megkísérlik mind Quinlan Vos jedi mestert, mind a hírhedt, egykori sith bérgyilkost, Asajj Ventresst a grófra szabadítani. Ventress gyűlölete olyan erős egykori mestere iránt, hogy még legősibb ellenségeivel is örömest szövetkezik, csak, hogy végezhessen vele.
Kezdetben úgy tűnik, ők a legalkalmasabbak erre az akcióra, ám kettejük ellentmondásos kapcsolata hamarosan veszélybe sodorja az egész küldetés sikerét..."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000