Sith Nagyurak

sithnagyurak.jpg
Lords of the Sith
Szerző információk
Szerző(k): Paul S. Kemp
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2015 (eredeti megjelenés)

  • 2015 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 331
Általános információk
Idővonal: YE 14
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

A tanítvány hűséggel tartozik a mesternek, a mesternek pedig tanítania kell a tanítványt, és meg kell mutatnia az erejét. Ám a kötelezettségek kölcsönösek és feltételhez kötöttek. Amennyiben az egyik fél nem teljesíti a kötelezettségét, a másiknak el kell pusztítania. Ezt az Erő követeli meg…

A "Sith Nagyurak" (eredeti cím: Lords of the Sith) egy kánon regény, amit Paul S. Kemp írt és 2015. április 28-án jelent meg a Del Rey kiadó gondozásában.

Fülszöveg


"Anakin Skywalker, a Jedi lovag már csak emlék.

Darth Vader, a császár tanítványa többször bebizonyította már a sötét oldal iránti elkötelezettségét. Ám a Sith Rend történelme az árulások történelme. A tanítványnak meg kell ölnie a mesterét ahhoz, hogy a helyébe léphessen. És Vader még nem adta tanúbizonyságát a hűségének. Egészen mostanáig.
Cham Syndulla, a twi’lek szabadságharcos régóta küzd már azért, hogy kiszabadítsa szülőbolygóját a Birodalom fennhatósága alól. Palpatine császár azonban nem akarja kiengedni a markából a Ryloth-t, és a Darth Vader kíséretében elindul, hogy személyesen tapossa el a lázadást. Syndulla és a társai számára eljön a pillanat, amikor lesújthatnak a galaxis népeit elnyomó zsarnokra.
A támadás miatt Palpatine és Vader kényszerleszállást hajtanak végre egy erdő mélyén. Távol vannak minden lakott területtől, elszánt szabadságharcosok vadásznak rájuk, és a kapcsolatuknak olyan próbát kell kiállnia, mint még soha. Nem számíthatnak másra, mint a fénykardjukra, és az Erő sötét oldalára. A Sith Nagyuraknak el kell dönteniük, hogy győztes szövetségesek akarnak-e lenni, vagy halálos ellenségek."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000