hagyatek_banner_1460x342_a.png

Phasma

phasma_cover.jpg
Phasma
Szerző információk
Szerző(k): Delilah S. Dawson
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2017 (eredeti megjelenés)

  • 2017 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 408
Általános információk
Idővonal: YU 34
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Van valami megnyugtató a hiperűrben, ha az embernek menekülnie kell – vagy épp keresi a bajt. A hiperűr mindig ugyanolyan. Állandó, stabil, csöndes… gyönyörű.

A "Phasma" (eredeti cím: Phasma) regényt Delilah S. Dawson írta, Az utolsó Jedik hajnala elnevezésű projekt részét képezi és 2017 szeptember 1-én jelent meg a Del Rey kiadó gondozásában.

Fülszöveg


"Phasma, az Első Rend egyik legravaszabb és legkönyörtelenebb tisztje. Élvezi elöljárói kegyeit, a bajtársai tisztelettel néznek rá, az ellenségei rettegnek tőle. Híres és hírhedt személyiség, ennek ellenére senki sem ismeri igazán, ahogyan a csillogó króm sisak alatt rejtőző arcát sem lehet látni soha. Azonban valaki nekilát, hogy fényt derítsen rejtélyes származására – és a titokra, amit a nő ugyanolyan elszántan és kegyetlenül védelmez, mint ahogy a gazdáit szolgálja. Az Absolution csatacirkáló mélyén Cardinal, a vörös páncélos rohamosztagos kínvallatásnak veti alá az Ellenállás egyik elfogott kémét. Csakhogy annak az információnak, amit meg akar szerezni, semmi köze az Ellenálláshoz, sem az Első Rend elleni hadműveletekhez. A titokzatos százados Phasma múltját akarja megismerni abban a reményben, hogy rábukkan egy rég eltemetett botrányra, árulásra vagy gonosztettre, amit aztán felhasználhat gyűlölt riválisa ellen. A fogoly tudja azt, amire Cardinalnak szüksége van, de nem egykönnyen beszél róla. És mialatt hol ellenáll, hol megnyílik, és minden egyes részletért cserébe alkudozik, hogy életben maradjon, a százados lassan megismeri a kifürkészhetetlen Phasma életének lebilincselő történetét. Ám ez a tudás halálos veszélyt jelenthet Cardinal számára..."

A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000