darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát!

nebecsuldalaasotetoldalhatalmat_cover.jpg
Return of the Jedi: Beware the Power of the Dark Side!
Szerző információk
Szerző(k): Tom Angleberger
Kiadvány információk
Kiadó(k): Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2015 (eredeti megjelenés)

  • 2015 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 427
Általános információk
Idővonal: YU 4
Besorolás: Gyerekkönyv
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon


A "Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát!" (eredeti cím: Return of the Jedi: Beware the Power of the Dark Side!) Tom Angleberger regénye, melyet a Disney-Lucasfilm Press adott ki 2015 szeptember 22-én és amely része az eredeti trilógiát feldolgozó ifjúsági regénysorozatnak.

Fülszöveg


"EZ A JÓL ISMERT STAR WARS TÖRTÉNET: JABBA, BOBA, WICKET, REBO, SARLACC, NIEN NUNB, “EZ CSAPDA!”, AHOGY LUKE MEGPÖRDÜL ÉS ELKAPJA A FÉNYKARDJÁT, BIRODALMI ROBOGÓK, YODA, YODA SZELLEME, RANKOR, A FALCON, WEDGE, LANDO, LUKE, LEIA, HAN, CSUBI, C–3PO, R2… ÉS PERSZE OTT A MÁSODIK HALÁLCSILLAG, AZ URALKODÓ GONOSZ VIGYORA ÉS LUKE VÉGSŐ ÖSSZECSAPÁSA DARTH VADERREL. 

EZ MIND SZÉP ÉS JÓ, DE NEM TÚL SOK EGY KICSIT?

Hát persze, hogy nem!
Te és én, mi IMÁDJUK a Star Wars világát. Szóval csak nyisd ki a könyvet, és kezdd el olvasni. Fénysebességre felkészülni!"


A kihajtható füleken olvasható szöveg

"A JEDI VISSZATÉR AHOGY EDDIG MÉG NEM OLVASHATTUK!

AZ ELISMERT New York Times bestseller szerzője, Tom Angleberger a Star Wars: A jedi visszatér című film történetét meséli el újra. A gonosz Birodalom arra készül, hogy a második Halálcsillag megépítése után végleg szétzúzza a Lázadók Szövetségét. De Luke Skywalkernek más tervei vannak: a Birodalommal együtt a velejéig romlott sith Uralkodótól is megszabadítaná a galaxis. Csak egyetlen akadállyal kell szembenéznie: apjával.

TOM ANGLEBERGER a New York Times népszerű Origami Yoda sorozatának szerzője 1977 óta Star Wars rajongó és gyűjtő. Még a videólejátszók eltűnése előtti korban nőtt fel, és rongyosra nézte a kedvenc Star Wars szalagjait. Az első figurája, amit valaha vett, egy C-3PO báb volt, a legutóbbi pedig egy sivatagi rohamosztagos. Virginiában él feleségével, az író és illusztrátor Cece Bell-lel."

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000