hagyatek_banner_1460x342_a.png

Mester és tanítványa

Mester_s_tan_tv_nya.jpg
Master & Apprentice
Szerző információk
Szerző(k): Claudia Gray
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés: 2019 (Angol és magyar nyelven)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 352
Általános információk
Idővonal: YE 40 - YE 32
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]

Kánon


A "Mester és tanítványa" (eredeti cím: Master & Apprentice) egy Claudia Gray által írt kánon Star Wars-könyv, amit a Del Rey adott ki 2019. április 16-án, és a két Jedi, Obi-Wan Kenobi és Qui-Gon Jinn kapcsolatára összpontosít a Baljós árnyak előtti időkben. 

Fülszöveg


"Qui-gon Jinn mestert felkérik, hogy legyen a Jedi Tanács tagja, így azonban nem folytathatná Obi-van Kenobi kiképzését, ezért vonakodik elfogadni a kinevezést. Ifjú padavanját is aggályok gyötrik: kételkedik benne, hogy képes lesz-e felnőni mestere elvárásaihoz. A Pijal bolygón új királynő kerül trónra, aki szorgalmazza egy hiperűr-útvonal megnyitását, amelyen keresztül távoli, elszigetelt világokkal építhetnek ki kapcsolatot. A javaslat diplomáciai vitákat vált ki, ezért egy volt Jedi, Rael Averross kérésére a Tanács Qui-gon Jinnt és Obi-vant küldi a viszály elsimítására. A konfliktus azonban gyorsan elfajul, azt pedig még a harcedzett és bölcs mester sem tudhatja, hogy megbízhat-e Averrossban, Dooku gróf egykori tanítványában...

 

Qui-gon Jinn és Obi-van Kenobi története a barátság és a bizalom, a hit és a bátorság próbája, amely vagy sosem látott egységbe kovácsolja, vagy kíméletlenül elpusztítja a mestert és tanítványát..."

A Szerző: owokaleyo1992

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000