Maul: Vesztegzár

maulvesztegzar_cover.jpg
Maul: Lockdown
Szerző információk
Szerző(k): Joe Schreiber
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2014 (eredeti megjelenés)

  • 2014 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 363
Általános információk
Idővonal: YE 33
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

(…) mi az élet, ha nem egy találós kérdés, amelyre senki sem tudja a választ?

A Maul: Vesztegzár (eredeti cím: Maul: Lockdown) egy Joe Schreiber által írt regény, ami a címszereplő karakterre fókuszál és amit a Del Rey kiadó adott ki 2014. január 28-án. A történet egy évvel a Star Wars I. rész: Baljós árnyak eseményei előtt játszódik.

Fülszöveg


"A Galaxis legrosszabb bűnözőit egy űrbörtönbe gyűjtik össze, ahol ölni kell az életben maradáshoz. Gladiátorharcok során mérik össze az elítéltek erejét, és a véres sportból egy törvényen kívüli szervezet húz hasznot. A vad aréna legújabb harcosa pontosan olyan démoni és halálos, amilyennek látszik, és nem csak a túlélésért küzd. A küldetése megszerezni egy pusztító erejű fegyvert, amellyel sötét mesterei térdre kényszeríthetik a Jediket és meghódíthatják a Galaxist...

A két Sith Nagyúr, Darth Plagueis és Darth Sidious minden áron meg akarja szerezni ezt a fegyvert, csakhogy az odáig vezető úton félelmetes tanítványuknak előbb le kell győznie egy kannibál bandát, Jabbát, a huttot és egy leírhatatlan idegen rémet. Más nem is diadalmaskodhatna a halál arénájában, csak a Sötét Oldal rettegett tanítványa, Darth Maul."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000