hagyatek_banner_1460x342_a.png

Koréliai hajsza

Koreliai_hajsza.jpg
Koréliai hajsza
Szerző információk
Szerző(k): Rae Carson
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés: [list]*2018 (Amerikában)
*2019 (Magyarországon)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 304
Általános információk
Idővonal: YE 13
Besorolás: Ifjúsági regény
Megrendelés: [Online...]

Kánon


A "Koréliai hajsza" (eredeti cím: Most Wanted) egy Rae Carson által írt kánon ifjúsági Star Wars-könyv, a Solo: Egy Star Wars-történet előzménye, amit a Disney–Lucasfilm Press adott ki 2018. május 25-én, és a fiatal Han és Qi'ra egy koréliai kalandjáról szól. 

Fülszöveg


"Han és Qi’ra a Korélián tengődő, semmirekellő utcagyerek, hatalmas ambíciókkal és merész ábrándokkal. A csillagok közé vágynak, de lehetőséget csak az alvilág kínál számukra. Hogy bizonyítsák rátermettségüket, mindketten vállalják Proxima úrnő megbízatását: egy, a Birodalom által kifejlesztett, különleges pajzsgenerátor tervrajzait kell megszerezniük. Azonban a terveket a Fehér Férgek mellett a Droid Gotra és a Kaldana Szindikátus is meg akarja kaparintani. Az árverés erőszakba torkollik, a balul elsült aukciót követően menekülniük kell, nyomukban a galaxis legelvetemültebb gonosztevőivel, és a rettegett Birodalommal…

 

Han és Qi’ra egyik korai kalandját, ami a Solo: Egy Star Wars történet című film előtt játszódik, a New York Times bestseller-listáján szereplő író, Rae Carson meséli el."

A Szerző: owokaleyo1992

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000