darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Kóbor lovag

koborlovag_cover.jpg
Knight Errant
Szerző információk
Szerző(k): John Jackson Miller
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2011 (eredeti megjelenés)

  • 2014 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 390
Általános információk
Idővonal: YE 1 032
Besorolás: Felnőtt regény
Díj(ak):
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendák

Egy pizsamát viselő Sith-nagyúr – gondolta Rusher. – Most már elmondhatom magamról, hogy mindent láttam.

A "Kóbor lovag" (eredeti cím: Kngiht Errant) egy a Régi Köztársaság korában játszódó novella, amit John Jackson Miller írt. Nem a képregénysorozat adaptációja, hanem egy új történetet mesél el, Odion és Daiman Sith Nagyurak rivalizálásáról, mely öt-hat héttel a "Star Wars: Knight Errant: Aflame" után játszódik. Az első puhafedeles kiadás tartalmaz egy 16 oldalas részletet a képregényből. A könyv Miller első profi regénye. A Szukits Könyvkiadó Kft. honlapján közzétett borítón a Star Wars logó a borító széléig ér, de a valódi borítón nem ér széltől szélig, ahogy az a fenti képen látható. 2016-ban Legendák felirattal is megjelent (jobbra).

Fülszöveg


"A Köztársaságban válság uralkodik. A Sith-ek szabadon tombolva harcolnak egymással a Galaxis feletti uralomért. Ám egy magányos Jedi, Kerra Holt elszánja magát, hogy megállítja a Sötét Nagyurakat. Számos ellenféllel kell szembenéznie: Daiman Nagyúrral, aki az univerzum teremtőjének képzeli magát; Odion Nagyúrral, aki az univerzum elpusztítója akar lenni; Quillannel és Dromikával, a különös ikrekkel; a titokzatos Arkadiával. Az egymással küzdő Sith-ek senkit sem kímélnek, és Kerra az egyetlen, aki megvédheti a zsarnokok talpa alá kerülő ártatlanokat.

Kerra tervszerű cselekvésre utaló jeleket ismer fel a zűrzavarban, és elindul egy utazásra, amelynek során ádáz csatákat vív gonoszabbnál gonoszabb ellenségekkel. Egyedül veszi fel a harcot egész hadseregekkel, és csakis úgy arathat sikert, ha szövetséget köt olyanokkal, akik az ellenségeit szolgálják: egy kiismerhetetlen kémmel, és egy jóindulatú zsoldosparancsnokkal . De valóban támogatják őt, vagy titokban a vesztére törnek?"

Borítók


 Kbor Lovag Valodi Legenda

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000