728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Klónok háborúja: 5. fejezet

Cw05 Cover
Clone Wars Chapter 5
Sorozat: Star Wars: Klónok háborúja
Évad: 1
Rész: 5
Gyártási szám: 105
Rendező(k): Genndy Tartakovsky
Megjelenés: 2003. november 13.
Online: [Megtekintés...]
Letöltés: [Magyar felirat...]
Előző: Klónok háborúja: 4. fejezet
Következő: Klónok háborúja: 5. fejezet

"5. fejezet" a Star Wars: Klónok háborúja animációs sorozat ötödik része, mely az első évad és az Első Kötét ötödik része. Rendezte Genndy Tartakovsky. A részt 2003. november 13-én mutatták be a Cartoon Network-ön.

Történet

Aggasztó a helyzet a Mon Calamarin, népeit megosztja. A quarren szakadár liga droidserege a calamari főtanácsot fenyegeti. A calamarik segítségére szorulnak. A Köztársaságnak közbe kell lépnie.

Kit Fisto Jedi mester fogadja Yoda hívását a Mon Calamari bolygón landoló Acclamator I-osztályú csatahajó hídján. Yoda parancsba adja Fistonak, hogy legyen segítségére a calamariknak és szerezze vissza a bolygót a Köztársaság nevében.

Elsőként Fisto mester veti magát a vízbe, majd követik őt a klónbuvárok egy csapata. A Mon Calamari-i csata kezdetét veszi, amikor a Köztársasági erőket megtámadják. A Köztársasági erőket a Mon Calamari Lovagok segítik. A baj akkor kezdődik, amikor a quarrenek felfedik a Rákágyút, hogy elpusztítják a felszínen lebegő Acclamatorokat. A Lovagok és az Erő segítségével, az ágyút egy meredek víz alatti szakadékba lökik. A csata csak ekkor fordul a Köztársaságiak javára.

Szinkronhangok

Tom Kane - Yoda

A színfalak mögött

Ez a rész a Star Wars: Clone Wars: Volume I DVD-n a "4. fejezet". A Fierce Currents rövid 20 oldalas képregény az epizód eseményeit követi.

Kit Fisto övcsatján szereplő két összefonódott hal, olyan mint Tao, a kínai filozófia egy jelképe (Yin-yang).

Galéria


(A képek az oldal sémájának megőrzése érdekében átméretezve jelennek meg. A teljes méretű képek megtekintéséhez kattints rájuk:)

340 Clonewars 05 01 340 Clonewars 05 02 340 Clonewars 05 03 340 Clonewars 05 04


0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001