Kirajzás

kirajzas.jpg
Outbound Flight
Szerző információk
Szerző(k): Timothy Zahn
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2006 (eredeti megjelenés)

  • 2008 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 469
Általános információk
Idővonal: YE 27
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

Árulja el nekem, Car’das úr, maga egyetért azzal az elvvel, amely szerint jogunkban áll semlegesíteni egy potenciális ellenséget, még mielőtt az megtámad minket? (…) És mi van abban az esetben, ha az a bizonyos ellenfél, mondjuk, nem az ön népét, hanem egy másikat tart állandó rettegésben?

Kirajzás (eredeti cím: Outbound Flight) egy legendákba tartozó regény, amit Timothy Zahn írt és amit 2006. január 31-én adott ki a Del Rey kiadó. A történet a Birodalom örökösei című könyvben utalt titokzatos Kirajzás projekt történetét meséli el. A könyvben feltűnnek a Zahn által létrehozott karakterek, mint Thrawn és C'baoth, de újakkal is bővül, mint Jorj Car'das.

Fülszöveg


"A klónháborúk kitörésének elõestéjén Jorus C’baoth Jedi-mester egy különleges tervvel ostromolja a Szenátust és a Jedi-tanácsot. Sokáig úgy tûnik, hogy a szûk látókörû hivatalnokok zátonyra futtatják a nagyszabású tervet, ám végül C’baoth mester valóra váltja a Kirajzásról szõtt álmait. Hat Jedi-mester, tizenkét Jedi-lovag, továbbá ötvenezer férfi és nõ indul útnak, hogy értelmes lényeket, az erõre fogékony teremtményeket, és lakható világokat keressenek az ismert galaxis határain túl.

Noha a titokzatos és gonosz Darth Sidious ezúttal is megkezdi saját játszmáját, az expedíció résztvevõinek mégsem a Sith nagyúr lesz a legveszélyesebb ellenfele. Miután a gigászi kötelék mélyen behatol az Ismeretlen Szektorokba, az utazók váratlanul szemben találják magukat a Chiss Birodalommal és a világmindenség egyik legnagyobb stratégájával…"

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000