Jedi-növendék: Az ébredő Erő

azebredoero_cover.jpg
Jedi Apprentice: The Rising Force
Szerző információk
Szerző(k): Dave Wolverton
Kiadvány információk
Kiadó(k): Egmont-Hungary Kft.
Megjelenés:
  • 1999 (eredeti megjelenés)

  • 1999 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 128
Rész: 1/18
Általános információk
Idővonal: YE 44
Besorolás: Ifjúsági regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

A legnagyobb veszély közepette Qui-gon valami furcsát érzett: finom rebbenést az Erőben. Ahogy koncentrált, felerősödött. Valaki, egy Jedi hívta őt. Obi-vannak szüksége van rám! – jött rá.

A Jedi-növendék: Az ébredő Erő (eredeti cím: Jedi Apprentice: The Rising Force) a 18 részes Jedi-növendék sorozat első kötete, amit Dave Wolverton írt és ami 1999. május 3-án jelent meg a Scholastic kiadó jóvoltából. A történet a Star Wars I. rész: Baljós árnyak eseményei előtt játszódik és a fiatal Obi-wan Kenobira fókuszál, hogy miként lett Qui-Gon Jinn tanítványa.

Fülszöveg


"Békesség a harag fölött. Becsület a gyűlölet fölött. Erő a félelem fölött. A tizenkét éves Obi-van Kenobi minden vágya, hogy Jedi-lovag lehessen.

A Templomban töltött évek során megismerte a fénykard és az Erő hatalmát. Azonban önnön haragját és félelmét és félelmét képtelen kordában tartani. Emiatt Qui-gon Jinn Jedi-mester nem fogadja őt padavanjává.

Obi-van most először találkozik az eredendő gonoszsággal. Váratlan ellenségekkel kerül szembe - és le kell győznie saját sötét vágyait.

Csak ezután kezdheti meg Jedi-tanulmányait."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000