Jedi-növendék: A holtak védelmezői

aholtakvedelmezoi_cover.jpg
Jedi Apprentice: The Defenders of the Dead
Szerző információk
Szerző(k): Jude Watson
Kiadvány információk
Kiadó(k): Egmont-Hungary Kft.
Megjelenés:
  • 1999 (eredeti megjelenés)

  • 2000 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 115
Rész: 5/18
Általános információk
Idővonal: YE 44
Besorolás: Ifjúsági regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

Bármikor, amikor Yoda büszkeséget fedezett fel egy tanoncban, mindig megtalálta a módját, hogy megmutassa, és jó ösvényre terelje a tanítványt. A büszkeség gyakran alapult arrogancián, amelynek nincs helye egy Jediben. A Jedi-tréning része kiküszöbölni a büszkeséget, és megbízhatósággal és szerénységgel helyettesíteni.

A Jedi-növendék: A holtak védelmezői (eredeti cím: Jedi Apprentice: The Defenders of the Dead) a 18 részes Jedi-növendék sorozat ötödik kötete, amit Jude Watson írt és ami 1999. december 1-én jelent meg a Scholastic kiadó jóvoltából. A történet a Star Wars I. rész: Baljós árnyak eseményei előtt játszódik és a fiatal Obi-wan Kenobira fókuszál, hogy miként lett Qui-Gon Jinn tanítványa.

Fülszöveg


"A holtak védelmezői a múltban élnek, s eközben elpusztítják a jövőt.Ám meg kell küzdeniük az Ifjak forradalmával-egy lázadókból álló csoporttal, melynek vezetője két tizenéves, Cerasi és Nield. A tizenhárom éves Obi-van Kenobinak és mesterének nem lenne szabad állást foglalnia semmilyen háborúban.

Ám amikor Obi-van találkozik Cerasival és Nielddel, úgy érzi, csatlakoznia kell a harcukhoz, még akkor is, ha Qui-gon megtiltja azt. A lázadás személyes ügyévé válik. Obi-van és mestre pedig ellentétes oldalon harcolnak."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000