Jedi-növendék: A bizonytalan ösvény

abizonytalanosveny_cover.jpg
Jedi Apprentice: The Uncertain Path
Szerző információk
Szerző(k): Jude Watson
Kiadvány információk
Kiadó(k): Egmont-Hungary Kft.
Megjelenés:
  • 2000 (eredeti megjelenés)

  • 2002 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 125
Rész: 6/18
Általános információk
Idővonal: YE 44
Besorolás: Ifjúsági regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

Qui-gon hallgatott. Már megint azon kapta magát, hogy Obi-vanról vitatkozik. És ő nem akart a padavanjáról vitatkozni Tahllal vagy akár Yodával. Senki más nem tudhatja, milyen sokat invesztált bele önmagából ebbe a fiúba ilyen rövid idő alatt. És senki más nem tudhatja, mekkora fájdalmat okozott neki Obi-van döntése.

A Jedi-növendék: A bizonytalan ösvény (eredeti cím: Jedi Apprentice: The Uncertain Path) a 18 részes Jedi-növendék sorozat hatodik kötete, amit Jude Watson írt és ami 2000. február 1-én jelent meg a Scholastic kiadó jóvoltából. A történet a Star Wars I. rész: Baljós árnyak eseményei előtt játszódik és a fiatal Obi-wan Kenobira fókuszál, hogy miként lett Qui-Gon Jinn tanítványa.

Fülszöveg


"Békesség a harag fölött. Becsület a gyűlölet fölött. Erő a félelem fölött.

Obi-van Kenobi nem folytatja Jedi-tanulmányait, ehelyett úgy dönt, részt vesz a Melida/Daan bolygón dúló forradalomban. Mestere, Qui-gon Jinn visszatér Coruscantra, ahol a Jedi-templomban sokasodnak a gondok.

Obi-van jól érzi magát a barátaival, a forradalom vezetőivel. Együtt jutnak hatalomhoz - talál túl sok hatalomhoz is. Az események előrehaladtával a barátok ellenségekké válnak, és Obi-van helyzete egyre bizonytalanabb. Qui-gon már nincs mellette, hogy segítsen neki.

Obi-van csupán önmagára számíthat. Vagy mégsem...?"

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000