Dooku: Az elveszett Jedi

dooku_az_elveszett_jedi_cover.jpg
Dooku: Jedi Lost
Szerző információk
Szerző(k): Cavan Scott
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2019 (eredeti megjelenés)

  • 2020 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 412
Általános információk
Idővonal: YE 92 - YE 24
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]

Kánon


A "Dooku: Az elveszett Jedi" (eredeti cím: Dooku: Jedi Lost) egy Star Wars szkriptkönyv, amit Cavan Scott írt és a Del Rey adott ki 2019. október 1-én. A történet elsőként hangoskönyv formájában jelent meg és ez annak az átirata. 

Fülszöveg


"Darth Tyranus. Serenno grófja. A szeparatisták vezetője. Vörös pengéjű fénykardot forgató, félelmetes harcos. De ki volt ő, mielőtt egy Sith nagyúr jobbkezévé vált? Dooku főnemesi családba született, a Serenno bolygó egyik hatalmas kőfalakkal körülvett várában látta meg a napvilágot. Ám otthonából hamarosan kiszakították, miután felismerték titokzatos képességeit, és az ifjú a Jedi Templomba került, ahol maga a legendás Yoda mester vezette őt végig az Erő útjain. A tanulás évei alatt Dookut egyre jobban lenyűgözi Lene Kostana Jedi mester munkája, aki felkutatja és tanulmányozza a Sithek régi ereklyéit, hogy a Rend felkészülhessen a Jedik ősi, halálos ellenségeinek visszatérésére. Dooku őrlődik. Vonzza őt a Jedik világa, felelősséget érez egykori otthona iránt, ugyanakkor erősen csábítják az ereklyék is. Keményen küzd önmagával, de vajon sikerül hűnek maradnia elveihez, miközben a galaxisra egyre jobban ráborul a sötétség?

Jelen kötetünk a Star Wars – Dooku, Az elveszett Jedi c. hangoskönyv átiratát tartalmazza."

Fejlesztés


A Dooku: Az elveszett Jedit Christopher Lee emlékére szánták, aki Dooku grófot játszotta az előzmény trilógia második és harmadik részében.

A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000