Darth Plagueis

darth-plagueis_cover.jpg
Darth Plagueis
Szerző információk
Szerző(k): James Luceno
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2012 (eredeti megjelenés)

  • 2013 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 461
Általános információk
Idővonal:
  • YE 67 - 65 (1. rész)
  • YE 54 - 52 (2. rész)
  • YE 34 - 32 (3. rész)
Besorolás: Felnőtt regény
Díj(ak):
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

Mindannyian kétarcú teremtmények vagyunk, az Erő megoszt minket, és arra ítél, hogy az örökkévalóságig keressük rejtett identitásunkat.

Darth Plagueis (eredeti cím: Darth Plagueis) egy legendákba tartozó regény, amit James Luceno írt és amit a Del Rey kiadó adott ki 2012. január 10-én.

Fülszöveg


"Darth Plagueis: a valaha létezett legnagyobb Sith-ek egyike. Minden vágya a hatalom megszerzése. Az elvesztése az egyetlen, amitõl fél. Tanítványként elfogadja a Sith-ek könyörtelen módszereit. És amikor eljön a perc, végez a mesterével, de megesküszik, hogy õ maga nem jut erre a sorsra. Mert Darth Plagueis olyan tudást birtokol, mint még soha senki – parancsol az életnek és parancsol a halálnak.

Darth Sidious: Plagueis tanítványa. A mestere útmutatásával, titokban tanulmányozza a Sith-ek tanait, mialatt egyre magasabbra tör a Köztársaság ranglétráján – elõször nagykövet, majd szenátor, aztán fõkancellár lesz belõle.

Darth Plagueis és Darth Sidious, mester és tanítvány. Céljuk a Galaxis feletti uralom megszerzése, és a Jedi Rend elpusztítása. De képesek elszakadni a kegyetlen Sith hagyományoktól? Vagy pedig az egyikük uralkodási és a másikuk örök élet iránti vágya elveti a megsemmisülésük magvait?
"

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000