Darth Maul: A vadászó árnyék

darthmaulavadaszoarnyek_cover.jpg
Darth Maul: Shadow Hunter
Szerző információk
Szerző(k): Michael Reaves
Kiadvány információk
Kiadó(k): Lap-ics Kft.
Megjelenés:
  • 2001 (eredeti megjelenés)

  • 2002 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 320
Általános információk
Idővonal: YE 32
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

Az egyik dolog, ami a galaxis összes gondolkodó lényében közös, hogy vannak érzéseik. Mi is az érzelmek szülöttei vagyunk, alapvetően egészségtelen hátat fordítani ezeknek az érzelmeknek. Valaki érezhet például haragot anélkül, hogy a harag irányítaná a tetteit. Valaki gyászolhat anélkül, hogy megnyomorítaná a gyász. Az Erő békéje az a talapzat, amire az egész érzésrendszerünk épül.

A Darth Maul: A vadászó árnyék (eredeti cím: Darth Maul: Shadow Hunter) egy Michael Reaves által írt regény, amit a Del Rey kiadó adott ki 2001. január 30-án. A történet pár hónappal a Star Wars I. rész: Baljós árnyak eseményei előtt játszódik.

Fülszöveg


""A Star Wars olvasók számára szinte kötelező mű... a legjobb thrillerekre jellemző feszültséggel... Friss, izgalmas és nehéz letenni." Winston-Salem Journal

Miután évekig az árnyékban lapult, Darth Sidious megteszi az első lépést gigászi tervében, hogy térdre kényszerítse a Köztársaságot. E terv kulcsát a Kereskedő Föderáció neimoidi vezetői képezik. Aztán az egyik neimoidi eltűnik, és Sidiousnak nincs szüksége az Erő támogatta ösztöneire, hogy árulást gyanítson. Megparancsolja tanítványának, Darth Maulnak, hogy vadássza le az árulót.

Csakhogy már elkésett. A titok egy információárus, Lorn Pavan kezébe kerül, s ez a tény őt teszi első számú célponttá Darth Maul listáján. És ekkor a Köztársaság fővárosának, Coruscantnak labirintusszerű sikátoraiban és csatornáiban Lorn összeakad Darsha Assanttal, egy Jedipadavannal, aki épp egy küldetésen jár, hogy kiérdemelje a lovagi címet. De hogyan is remélhetne győzelmet egy tapasztalatlan Jedi és egy átlagember, aki járatlan az Erő használatában, a galaxis leghalálosabb gyilkosa ellen?

"Káprázatos fénykardcsaták, Jedi filozófia és rengeteg új létforma." Chicago Sun-Times"

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000